Låt oss hoppas på välinvesterad tid.

Om exakt en vecka släpps Far Cry 5. Liksom i fallet Assassin's Creed har Ubisoft den här gången tagit sig extra tid för att slipa och polera – och i Assassin's Creed Origins-fallet gick det ju vägen.

I en intervju med Gamespot berättar Dan Hay, exekutiv producent, att "en bra spelare tar sig igenom det på 25 timmar", men tillägger att aktiviteter så som fiske och jakt kan göra att timmarna rinner iväg. Såklart. Tidigare Far Cry-titlar har i runda slängar tagit 15 timmar om man strikt håller sig till huvudstoryn, men vem gör det i sandlådespel?

Efter att ha testat Far Cry 5 (både en och två gånger) har jag en god magkänsla, inte minst tack vare fantastiska Montana och domedagssekten som härjar där. En som, däremot, skäller där är Boomer. Förutom "friends for hire" får vi "fangs for hire", och nu har Boomer fått en egen trailer.

En uppdatering på det jag skrev förut så kommer Far cry 5 ha en ny sorts virtuell valuta ”Silver bars” som man kan köpa vapen, fordon, kläder och skins från alla affärer i världen. Det är ännu oklart hur systemet kommer funka men i nuläget vet vi bl.a.... 22/03 Man kan undra om de menar att det kommer ta ungefär 25 timmar om man går förbi grinden i spelet genom att köpa mikrotransaktioner som det var i assassin's creed origins där man kunde betala för vapen,sköldar och resurser till uppgraderingar. https://www... 22/03 @Exxo: a visst den va tung bra trailer som fan 22/03 @Gen: Jag hoppas verkligen att de lyckas den här gången. Jag hade fruktansvärt kul med FC3 och hoppas att jag får det med femman också! 21/03 Definiera "kul" ;) Är det "kul" att strunta i spelvärlden och bara kuta mot slutmålet så man kan se eftertexterna och sedan avinstallera spelet? Du glömmer helt kontexten, och poängen med open world... 21/03 Har du spelat AC: Origins? De gjorde så sjukt mkt rätt med det imo. Tagit mycket lärdom från delar som inte riktigt klaffade i äldre AC och inspiration från Witcher 3 för sidouppdrag. Är nog dessutom det snyggaste open world-spelet jag testat. Sitter... 21/03 Dessutom har man ju gold edition så kommer klocka in minst 100h här :) 21/03 FPS? Vilken kamera lösning spelet använder har inget med saken att göra. 25timmar är lagom för ett actionspel, typ the last of us, tomb raider. Far Cry är open world. 25 timmar är på tok för kort. Men om man Bara går på main story, inte utforskar världe... 21/03 @Deliverans: Jag tycker tvärtom, att 25 timmar är mycket för ett FPS. 15-20 timmar kampanj brukar vara lagom i ett FPS. Och några extra timmar sidouppdrag i ett spel som Far Cry ger valuta för pengarna om ni frågar mig. 21/03 Sluta sitt och var rädd över saker som du inte vet något om.... Ett tips ;) Det var så fick så mycket rasism i Sverige. 21/03
Skicka en rättelse