Eller...?

Battlegrounds och Fortnite fortsätter att kivas om kungatronen i battle royale-genren och numera finns båda inte bara på pc och konsol utan också på mobila plattformar. Epics spel är fortfarande i en testfas där utvalda iphone-spelare får pröva deras träkojeaction men Bluehole och deras partner Tencent körde ut Battlegrounds på bred front igår.

Många som testade blev förvånade över deras färdigheter i spelet och vissa, som aldrig ens vunnit i den stationära versionen, stod sist kvar med en kycklingmiddag i näven. Ganska så snart uppdagades dock orsaken till detta och det finns risk att egon blir punkterade. För göra spelet välkomnande för nya spelare fyller nämligen Tencent servrarna med botar. Ju högre nivå du blir desto större blir andelen riktiga spelare.

Så istället för att fira premiärsegrar borde kanske de som inte vann sin första match fundera på sina skillz...

Värt att tillägga kan också vara att PUBG ännu är i Early Access-fasen till alla övriga enheter än PC. Fortnite är väl helt okej, men det är en som en blandning av Battlefield Heroes, Team Fortress 2 och PUBG m,m. Det tillför inte något jag inte hittar... 18/05 @Jeehao: Synd att Fortnite ser ut som skit även i så kallad "full grafik". :D... Tecknade härmapor;) Som försöker jämföra gratissiffror med ett spel som gått från E-A - release, med rekordsiffror under hela dess process. Medans Fortnite knappt gick runt... 18/05 @Jeehao: Om du har en ny super telefon visst... men för de flesta ser även Fortnite ut som en budget version på mobil. 21/03 Fortnite ser dock mycket bättre ut än PUBG till mobilen, Fortnite ser nästan exakt ut som vanliga spelet medan PUBG ser ut som någon budgetversion 21/03 Haha. Å kollegan som var så jäkla nöjd över att han vann sin första match.. 21/03 Jag har kört en testrunda på min Samsung Galaxy S6 och det flöt på ganska bra. Kontrollerna var ganska bra för att vara ett mobilspel och de har ett smart system som plockar upp det som är relevant för spelaren automatiskt såsom ammo och hälsa men även... 21/03 Precis vad jag misstänkte. Alla kan ju inte vara så fantastiskt dåliga. 21/03 Körde en testrunda. De var ganska usla =) 21/03 Kan ju visserligen vara Arma botar, som kan se igenom buskar och headshotta en på 500 meters håll :) 21/03 Mad skillz!? not so much... (internetz) https://media.giphy.com/media/s0FsE5TsEF8g8/giphy.gif 21/03
Skicka en rättelse