Battle royale? Varken bekräftat eller obekräftat.

Med månader kvar till E3-mässan, där många tror att Cyberpunk 2077 ska premiärvisas, blev CD Projekt-chefen Adam Kiciński pressad av investerare om vad de faktiskt ska demonstrera. Och fastän hans pokerface var ganska bra fick vi bland annat veta att karaktärsskapande och klasser kommer att vara en del av spelet. Detta har det spekulerats kring länge men nu har vi det svart på vitt.

Huruvida de faktiskt ska visa spelet på E3 är dock oklart. Kiciński menar att de ska annonsera en eventuell annonsering strax innan mässan. Tolka det hur du vill. Han besvarade lite flyktigt ryktet att spelet ska överbrygga konsolgenerationer med svaret att spelet är tekniskt "väldigt avancerat" och att det är redo att utnyttja mer kraftfull hårdvara.

Som Dualshockers rapporterar fick de också en fråga kring battle royale för rimligtvis satt det ett par ekonomisnubbar med Excel som favoritspel på mötet som fått nys om den senaste trenden i gamingvärlden. Där svarade Kiciński diplomatiskt att de inte stängt (eller öppnat) några dörrar vad det gäller spelets multiplayer.

Det tror jag också. Så länge man inte behöver bli påmind om att det finns andra människor så är vi (som föredrar SP-only) nöjda. En vansinnig jämförelse var ju Assassin's Creed Unity, där vissa mission givers stod och blinkade, men när man kom fram till... 23/03 Det är bara att avsluta. It hurts, men att dra ut på det gör bara att man lämnar spelet sen med en viss smak av övermättnad. Jag körde spelet 2ggr.NG+ och HoS 2ggr och B&W en gång, landade på 500h nånstans. Red med Geralt till hans hus och ställde mig... 23/03 @Joakim Bennet: jag har fortfarande inte vågat klara ut Blood & Wine... 600h in rider jag mest runt och undviker mina markers.. 23/03 @Joakim Bennet: bara släpp taget! 23/03 Du och "alla andra" kommer ju köpa det ändå. GTA5 har ju online, "alla" köpte det. 23/03 Jag hoppas att det främst är single player? Annars 2/10. 23/03 @Seraium: MP lär det ju bli, vad jag förstått det som så har CDPR fått motta bidrag för just nya MP-lösningar. Förhoppnings blir det någon form av extra funktion som inte påverkar SP-delen. Men det känns som att CDPR är rätt trogna SP-publiken 22/03 Hoppas inte spelet har någon form av MP annars RIP. 22/03 Exakt så. Rädslan för att spela klart Blood & Wine var fruktansvärt påträngande. 22/03 Förstår din svåra sits. Lika bra att när ni väl får en recensionskod, skicka den direkt till mig så fixar jag recensionen. Det är verkligen inte så att jag nästan inte ville spela färdigt Blood & Wine för att jag inte ville att spelet skulle ta slut och... 22/03
Skicka en rättelse