World of Star Wars bekräftat?

Då och då händer det att stora spelföretag listar jobb vars beskrivningar lite kryptiskt berättar om kommande projekt. EA Vancouver är dock inte särskilt diskret i sin jobbannons. I beskrivningen söker de nämligen efter en huvudingenjör att leda ett team till att leverera ett ”Star Wars open-world project”.

Nyheten om projektet passar rätt bra med tanke på att EA flyttade arbetet som Visceral Games hade utfört till EA Vancouver. Så ett helt skrotat projekt är det nog inte på tal om.

@CommandoNinja: Nu var ju mina exempel just det: exempel. Vad hela internet tycker kan jag tyvärr inte svara för. Men om du inte ser likheter så tycker jag att det är trevligt för dig. De som gör det önskar nog att de inte gjorde det också. Iaf jag. 13/04 World of star wars? Nja openworld och mmo är inte samma sak. Hoppas på mer mass effect 2 än destiny men det är väl kört nu. 27/03 EA och star wars I en article, tid för popcorn. :) 27/03 Lite svar kan behövas här. Bilden på Kathleen Kennedy med tröja där det står "The FORCE is female" va inte på premiären, utan det va på Archer Film Festival den 26 April förra året. Eventet beskrivs som "The Archer Film Festival is a high school student... 26/03 EA har förstört Star Wars som IP av den enkla anledningen att så mycket bygger på lootboxes och lite innehåll. Dem har stängt ner studios som hade lovande presentation av Star Wars spel samt Disney har övervägt att ta bort EA som distributör Star Wars... 26/03 @Sisyr: Ja precis, det där knepet är ju iofs lite gjort. Faller ej i fällan, I practically invented it. Du gjorde en jämförelse, Som jag tyckte var helt random. För att förtydliga varför, så tog jag de två filmerna som exempel. Och det förstod du ju ;)... 25/03 Jag tyckte du sa att man inte skulle jämföra filmer. Ändå jämför du nu Monsters v The Last Jedi med Alien: Covenant v Bridget Jones dagbok. Hur lyder resonemanget där? :) 25/03 @Sisyr: Tycker det är som att jämföra Alien Covenant med Bridget Jones dagbok. "förminska"? Jag har tyvärr inga sådana superkrafter, jag kan inte påverka andra människor. 25/03 Oklart varför min jämförelse var "otroligt random" när den var vädligt specifik. Ditt inlägg är för övrigt oerhört pretentiöst och nästan lika löjligt. Att försöka förminska andra vinner du inget på. 25/03 Tycker vissa. Vissa andra tycker det är en fantastisk film. Finns så otroligt många glada nöjda Star Wars Battlefront 2 kunder som njuter av spelupplevelsen varje dag :) De fansen tycker raka motsatsen mot det där med "pissa på". De har roligt med star... 25/03
Skicka en rättelse