Som du har längtat efter att få köpa texturer!

Counter-Strike: Global Offensive drar in miljoner på försäljningen av nycklar till vapenlådor så varje utvecklare av populära shooters lär tänka "hur kan vi göra samma sak?". Enkelt, kopiera konceptet rakt av tänkte Bluehole och har nu lanserat vapenskins i Playerunknown's Battlegrounds.

I och med senaste patchen kan du alltså sätta andra texturer på dina bössor. Dessa erhåller du genom vapenlådor som delas ut slumpmässigt, varav en går att öppna utan kostnad och den andra kräver en nyckel med prislapp. Redan nu har handeln kring dessa rasslat igång på Steam Community Market. Den enda riktiga smörklimpen i gröten är att Bluehole är öppna med hur stor chans du faktiskt har att få de olika lådorna, och deras innehåll. Att ögna igenom dessa procentsatser är dock inte rekommenderat förrän du druckit ditt morgonkaffe.

@gusgun577: Dom har ju gjort förbättringar sakta men säkert nästan varje patch, själv tycker jag då det är bara en fördel för mig att dom får ett extra sätt som dom kan tjäna pengar på från folk som konstigt nog bryr sig om skins i ett FPS survival spel... 29/03 @nils45: själv tycker jag det är bra. Vi behöver inte 100 olika hjälmar. Räcker med lvl 1-3 och dom utseenden dom har. Nest visst vill folk klpa skins till dom så för all del. Avskalat kan det vara precis somnspel var.förr 27/03 Skins vore bra, men jag har alltid tyckt från början att PUBG har tok för lite content, tex. flera variationer utav lvl. 1, 2 och 3 hjälmar t.ex. Flera olika ryggsäckar, västar, mm. 27/03 Inte helt, det ger en defensiv spelare så enormt mycket mer fördelar då man bara kan trycka bakom en sten och hålla uppsikt överallt helt utan att blotta dig själv medan anfallaren inte kommer ha nytta utav tpp förrän han redan är framme vid skyddet.... 27/03 Tycker det fungerar bra i Fortnite med tpp, men det kanske blir annorlunda där. 27/03 Nja, det där är ju ett klassiskt argument som bara är delvis sant. Det är inte riktigt så det fungerar, det är inte samma för alla hela tiden. I första person har du i alla fall alltid en chans att se motståndaren om han kan se dig, medan i tredje perso... 27/03 Men det blir ju samma för alla? 27/03 Kör endast First Person. Third Person känns som "fusk" då man kan titta runt väggar etc. 27/03 Kläder kan man ju sno i alla fall men de behåller man inte efter matchen. Så skins bör fungera likadant. Dessutom lär det ju öka försäljningen blir ju lite reklam för det om folk ser det ingame. 27/03 Hur fungerar det i spelet, om man dödar någon med ett tjusigt skin, är det bundet till det vapnet om jag tar upp det så man kan ha det matchen ut, eller nollställs det när man plockar upp det? 27/03
Skicka en rättelse