Bland annat Mad Max och TrackMania Turbo!

I dag meddelade Sony vilka spel alla PlayStation Plus-medlemmar kommer få tillgång till under april månad. Det blir en ganska bilfokuserad månad då både Mad Max och TrackMania Turbo.

Andra spel som dyker upp denna månad är In Space We Brawl (PS3), Toy Home (PS3), 99 VIDAS (PS Vita) och Q*Bert Rebooted (PS3/PS4/PS Vita).

Samtliga PlayStation Plus-spel kommer släppas den 3 april. Värt att nämna är att de både Bloodborne och Ratchet & Clank är tillgängliga fram tills dess så till att ladda ner dessa spel innan.

@ulrik.borg: spelade det väldigt mycket när vr-patchen släpptes. Som sagt lite tråkigt att det inte fanns fler banor eftersom det är ett väldigt kul VR spel. Själv hade jag noll problem med kameravinkeln och tyckte spelet var väldigt spelbart. Och jovis... 09/04 Eh, läste du fel eller inte alls? Ok, förtydliga för säkerhets skull: Eftersom fokus i PSVR-hjälmen blir så in i bombens fel, kameravinkeln är helt ologisk för VR, så är spelet i princip ospelbart. Lägre vinkel bakom bilen eller "in-car" mode så hade... 08/04 @ulrik.borg: så alltså inte alls ospelbart... Du tycker bara det är dåligt. Visst kunde antalet banor vara fler. Men överlag så gillar jag det. 08/04 Kameran är placerad utanför bilen med en konstig vinkel istället för inne i bilen och det går inte att ändra. Det blir snabbt väldigt obehagligt när dina ögon försöker fokusera både på bilen och banan. Du kan inte heller spela alla banorna, utan bara... 07/04 @ulrik.borg: på vilket sätt ospelbart? 03/04 Gött! Har redan båda spel men kul att fler får chansen att spela Mad Max som är ett av mina favoriter på senare år. 29/03 Det här är vad jag kallar en bra månad. Spel som ändå gått bra hos kritiker men varit lite för nischade/nja/mellanmjölk/osäkra för inköp! 29/03 Tyvärr är Trackmanias PSVR-läge ett rent j-a skämt och helt ospelbart. 29/03 Ännu en bra månad. Tyvärr äger jag redan båda ps4 spelen redan men kan varmt rekommendera dom. Trackmania har även VR stöd för dom som är intresserade av VR 29/03 Mad Max gillade jag otroligt mycket och det kommer från någon som börjar bli mättad på "open world"/"sand låde" spel. Så ni som är PS4 ägare och inte kört detta gör er en otjänst om ni iaf inte ger det en chans, har du inte blivit indragen i det efter... 29/03
Skicka en rättelse