Än finns det liv i rymden.

En del har glömt det, andra försöker glömma icke infriade förväntningar och några spelar det än. No Man's Sky, rymdsagan som väl får betraktas som 2016 års minst infriade förväntning. Men Hello Games har inte släppt sitt skötebarn än.

I sommar väntar en uppdatering modell störst hittills, berättar Hello Games-grundaren Sean Murray på Twitter, och tillägger att namnet blir No Man's Sky Next. Innehållet är ännu hemligt, men det står klart att spelet är på väg också till Xbox One, inklusive alla hittills släppta uppdateringar och med stöd för 4K och HDR. Releasedatumet är inte avslöjat, men 505 Games berättar att man släpper de fysiska exemplaren av spelet.

No Man's Sky var från början ett indieprojekt som efter en trailer sköts upp i himlen av en sällan skådad hypevåg. Men när spelet släpptes till PS4 och pc i augusti 2016 levde det inte upp till mångas förväntningar, och dessutom hade utvecklaren lovat mer än vad de kunde hålla. Resultatet: en av de hårdaste kraschlandningarna på år och dag. Låt oss hoppas att Hello Games fortsatta arbete får spelet att åtminstone närma sig vad folk hoppats på.

Alterativet var ju att begå pr-självmord med sin halvfärga produkt, men turen som de hade så har de pengar att hålla igång studion i ett antal decennier till. 30/03 Härligt att se alla gubbs som snackade om moneygrabs och "scammers" i stort sett vara tysta nu när de gång på gång levererar mer & nytt innehåll. Jag tillhörde dom som köpte spelet till ett helt ok pris på PS4 när det släpptes och tyckte jag fick precis... 30/03 Det var väl ingen överraskning att spelet var skräp innan köp? Eller förhandsbokade du? 30/03 Ge os tillbaka våra pengar, jävla scammers! 29/03 Jag har inte köpt spelet men jag blir lite imponerad av att en liten indie-studio jobbar vidare med att fixa problem och att lägga till saker i sitt spel nästan två år efter att det släpptes. 29/03 Kul. Dom kunde ju bara ha tagit alla pengar och börjat på nästa spel men då hade dom förmodligen varit kvar på mångas shit-list (bajs-lista?) och inte sålt så många ex. Eller så är dom helt enkelt väldigt passionerade för spelet och vill att det ska bli... 29/03 Detta hade jag aldrig kunnat tänka mig, frågan är dock om spelet kommer kunna sälja såhär långt efter release? Det är inte Tomb Raider direkt, och även det sålde undermåligt när det väl släpptes till Playstation. Å andra sidan läker tiden alla sår och... 29/03 Kan man flyga fritt ännu? Jävla planetflygningen va ju sämsta som någonsin skådats! 29/03 #Dontbuy https://www.youtube.com/watch?v=4F4qzPbcFiA 29/03 Har spelat No Man's Sky sedan dag 1 och har älskat det sedan dess och fortfarande. Jag kollade inte på så mycket trailers eller läste vad spelet skulle erbjuda innan release, utan jag ville hoppa in i detta rymdspel helt ovetande. Man gör spelet till... 29/03
Skicka en rättelse