Framgångssagan som aldrig tar slut.

Bara under 2017 lyckades Take-Two och Rockstar sälja ytterligare 15 miljoner exemplar av den populära brottssimulatorn Grand Theft Auto V. Det har även stått klar att spelet sålt i mer än 90 miljoner exemplar sedan titeln först släpptes 2013. Inte illa pinkat.

Nu har spelet passerat en ny milstolpe. Enligt statistiksajten Steamspy.com har GTA V sålt i över 10 miljoner exemplar på Steam, en plattform som fick spelet först två år efter konsolreleasen. Att spelet levt kvar så länge kan till stor del bero på hur pass populärt GTA Online är, ett faktum som fått fans av traditionella singeplayer-expansioner att dra en och annan suck.

Har aldrig riktigt fastnat för GTA serien(de nyare). Har kört dom äldre spelen mest GTA 1-2 och London. Påbörjade GTA IV för ett par år sedan, storyn verkade helt OK, gameplay var sisådär vad jag minns, tappade suget och tog aldrig upp det igen. Har fun... 03/04 Du får din karaktär nollställd på köpet, alla pengar samt alla skills + alla business försvinner. Beror på vad deras "Ofelbara dator" har hittat på för skoj att banna dig för. 02/04 Inte förvånande, vet flera som köper om titlar (som är bra) bara för att ha dessa på steam. Kan verkligen inte förstå devs/publishers idag som aktivt väljer att inte släppa på steam. 01/04 GTA V kom samtidigt till Steam som till Social Club, vet inte vad du snackar om och båda versionerna är identiska om du bortser från att du måste logga in på enbart SC eller Steam och SC för att starta dem. Däremot är det fullt av fuskare i GTA: Online... 01/04 Har bara lirat onlineläget i 30 minuter. Första uppdraget sen skippade jag det då jag inte är mycket för multiplayer. Single player all the way baby. Så tragiskt med vad R* och Take Two gjort med denna vackra serie. Dela upp onlineläget i ett eget spel... 01/04 Finns ingen magisk GTA V-version som släpptes innan Steam-versionen på PC. 01/04 @Preacher81: jag ha presis börgat spela gta 5 online ducktigt för sent jag vet men i alla fall en kamrat blev nyligen banad utan anledning als kan jag säga då vi stog i min hangar när det hände + vi har spelat hela dagen och inte gort finurliga ban sake... 01/04 @MrPeters: såklart är åsikten subjektiv, faktum är att det såklart finns spelare som gärna moddar online då det är så enkelt, sist jag spelade frekvent var ca 4 månader sen och då var det sannerligen väldigt vanligt med fusk/script, osynligt som fruktan... 01/04 Köpte det dag ett till PS4:an, hatade kontrollerna och de styltiga gubbarna. Sålde det ett par dagar senare. 01/04 Samma här, ger knappast 500kr för en 5 år gammal konsolport. 01/04
Skicka en rättelse