Vad var bäst och vad var sämst? Kvantifiera spelmånaden mars.

Mars är det nya oktober-november, och så har det varit sedan 2004 när den tidigare rätt speltunna månaden gav oss storverk som Far Cry, Battlefield Vietnam och Unreal Tournament 2004. Att mäta sig mot den given är rätt tufft, men en titt på de spel vi recenserat i mars 2018 visar att varken du eller ditt betalkort behövt sitta overksamma.

Nu vill vi ha dina åsikter om spelmånaden mars. Sätt betyg på Far Cry 5, Sea of Thieves, A Way Out och de andra släppen! Och kom ihåg – betygsskalan har tre steg mellan 1 och 5, använd dem också.

Far Cry 5

FZ:s Far Cry 5-betyg – 4

Sea of Thieves

FZ:s Sea of Thieves-betyg – 3

A Way Out

FZ:s A Way Out-betyg – 3

Into The Breach

FZ:s Into the Breach-betyg – 4

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom

FZ:s Ni no Kuni II-betyg – 4

Warhammer: Vermintide 2

FZ:s Warhammer: Vermintide 2-betyg – 4

Yakuza 6: The Song of Life

FZ:s Yakuza 6-betyg – 4

Surviving Mars

FZ:s Surviving Mars-betyg – 3

Moss

FZ:s Moss-betyg – 4

Qube 2

FZ:s Qube 2-betyg – 3

Skicka en rättelse
Haha! Det var inte jag (men det var jäkligt kul inlägg, made my day :D). 04/04 Det är rätt kul att titta på när en bra streamer kör duo men skulle inte köpa det själv då som du skrev är handlingen väldigt svag och det mesta går ut på att man ska kötta sig igenom spelet. Säkert ett bra spel för dom som gillar att röja och leka i... 04/04 Inte spelat något spel från 2018. Har dock spelat The wolf among us för femtielfte gången. Denna gången på PC för att skoja till det. Det ger jag 12 av 5 möjliga i alla fall. 04/04 Svar ja. inte värt pengarna. 04/04 Far Cry 5 är inte bra alltså.. Gameplay känslan är helt ok men asså handlingen är skit tråkig rent ut sagt och världen känns så tom. Är rätt bortskämd med skyrim och fallout spelen. Handling måste dom naila för att det ska vara värt att spela, tryckte... 04/04 Det fanns ett par spel i mars som jag var sugen på, men sen startade jag The Witcher 3 igen, och Skellige är alltför vackert att lämna. Allt annat får vänta... 04/04 Om man inte varit ett fan av Far Cry tidigare, inte ens FC3, kommer man ändå kanske att gilla FC5? Det är ju väldigt coola miljöer och jag tror att jag kan gilla historien. Men hur pass tung är storyn i spelet? Är det bara ett sidospår och action är i... 04/04 Ni som har gett Far Cry 5 en 1a i betyg, Ge er tillkänna så får ni pisk! :) 04/04 FC5 är galet skoj :) 04/04 Lirat en hel del Sea of Thieves de senaste två veckorna. Har haft riktigt kul, men det kommer behövas mer content om det skall hålla i sig. Lite av ett nytt Division/Destiny 2. 04/04