Fyra större uppdateringar under spelets andra år.

Förra året släppte Ubisoft Ghost Recon: Wildlands som levererade en stabil men lite enformig enspelarkampanj. I sann Ubisoft-manér så fick spelet flertalet uppdateringar som höll spelarna engagerade. Bland annat levererade de det underhållande PvP-läget Ghost War under hösten som blåste nytt liv i spelet för många.

Nu har Ubisoft meddelat att spelet har gått in i sitt andra år och att det året kommer bjuda på fyra större uppdateringar. Ubisoft kallar initiativet för Special Operations och det första paketet släpps redan den 10 april.

Den första uppdateringen kommer innehålla ett nytt kampanjuppdrag med exklusiva belöningar. I samband med detta kommer spelare även få möjligheten att klä sina AI-medspelare med kläder och föremål de samlat på sig. Spelets PvP-läge kommer också få lite nya saker. Bland annat ett nytt spelläge som heter Sabotage samt fem nya banor, nya perks och en ny klass.

Det finns möjlighet att köpa ett säsongspass för Special Operations för runt 250 kronor. Gör du det så får du sju dagars tidigare tillgång till uppdateringarna, direkt tillgång till den nya Ghost War-klassen, fyra Special Ops-lådor, fyra Ghost War-lådor och lite extra kosmetiska grejer för spelgubben.

Skicka en rättelse