Hoppades du på Battle Royale i Ghost Recon Wildlands? Då kan du sluta göra det nu.

De flesta som spelat Ghost Recon: Wildlands har säkert tänkt att ett Battle Royale-läge skulle vara rätt så perfekt för det spelet.

Spelets enorma karta, vapenvariation och alla känns ju som det skulle passa genren perfekt. Men enligt Ubisoft så är det just nu helt omöjligt att slänga in ett sådant spelläge i spelet. Detta eftersom spelets struktur och alla tekniska utmaningar som det skulle innebära gör det omöjligt att implementera just nu.

Så om man satt och höll andan för att Ubisoft magiskt skulle slänga in lite Battle Royale i Wildlands i en framtida uppdatering så kan man nog sluta upp med det nu.

Men antagligen har Ubisoft inte missat all Battle Royale-hysteri så ett spel som kanske lånar teknik från Wildlands fast då anpassat för Battle Royale-formatet kan ju vara på gång. Ubisoft har som bekant tagit teknik från båtåkandet i Assassin's Creed-spelen för sitt kommande piratspel Skull and Bones så de kanske gör något liknande för ett potentiellt Battle Royale-spel.

I veckan gick det också rykten om att Massive har ett Battle Royale-spel på gång. Deras Snowdrop-motor ska vara väldigt flexibel så det kan ju också vara en möjlig väg till ett Battle Royale-spel från Ubisoft.

Skicka en rättelse