Vi siktar på att täcka högt och lågt, okänt och hyperhypat, snabbt och långsamt. Men framför allt kommer vi att spela titlar som vi inte känt på förut, så att våra första steg i de nya världarna blir ett utforskande som förhoppningsvis ger köpråd såväl som underhållning.

Utifrån våra egna Steam-fynd och era tips sätter vi varje måndag ihop en omröstning – det vinnande bidraget streamas sedan under 1-2 timmar, varje onsdag med start klockan 13:00.

Vi hittar majoriteten av titlarna via Steam, och sänder streamen via vår Youtube-kanal. Så se till att prenumerera redan nu så att du inte missar några notiser.

Eftersom detta är den första veckan tog vi oss friheten att helt diktatoriskt välja fem spel att nominera. Nu är det upp till er att välja vilket vi kör i premiären!

Northgard är ett strategispel i vikingamiljö. Kontrollera en klan och utforska en ny, mystisk kontinent.
Northgard på Steam

I Farm Manager 2018 ska du bygga och styra en gård, expandera, odla och sälja. Vi antar att du får ditigera runt traktorer och skördetröskor, samt mata grisar!
Farm Manager 2018 på Steam

Minit är ett litet äventyrsspel, med en twist - det spelas 60 sekunder åt gången, sedan börjar man om med sparad progress. Stressigt!
Minit på Steam

I They are Billions ska mänskligheten överleva efter zombieapokalypsen. Steampunk, basbyggande och infekterade i drivor!
They are billions på Steam

The Witcher 3: Wild Hunt är ett rätt okänt äventyrsspel från en liten, polsk indiestudio. Du spelar som Gerald, häxaren, en sorts monsterjägare som rider runt och gör fetch quests.
The Witcher 3 på Steam