Hade spelet blivit större om det hade släppts i dagens Fortnite-dominerande klimat.

Battlegrounds kometkarriär var rekordsnabb. Sen kom Fortnite och växte ännu snabbare och i februari drog gratisspelet in 1 miljard kronor. Gratisshooters är ju dock ingen nyhet och för ett par år sedan satsade EA stort på den här typen av affärsmodeller med hela två Battlefield-spel, Heroes och Play4Free. Var det förstnämnda, som stängdes ner för tre år sedan, före sin tid?

Den frågan ställer youtubaren Jackfrags som är känd för att fokusera på actionspel, gärna Battlefield och såklart väldigt mycket Battle Royale det senaste året.
Vad tror du - hade Battlefield Heroes fungerat bättre idag?

BFH var för mig det spelet där jag fick flyga gamla normala propellerplan som i bf1942, vi pc-spelare fick ju aldrig något bf1943. Jag tyckte om BFH ganska mycket, men som så många andra säger här handlade mycket om att köpa sig fördelar för riktiga pen... 11/04 Damn you fz! Nu kommer jag sitter och vissla och humma battlefield heroes theme hela kvällen. Tror att det hela var lite för oseriöst för publiken idag, men jag tyckte det var bra förblir det enda fps spelet som jag kunde prestera bra i i jämförelse med... 10/04 Både Battlefield Heroes och Battlefield Play4Free var skitkul när dom släpptes. Men sedan så gjorde dom en helomvändning och gjorte spelen helt pay 2 win. Värsta med Play4Free är att dom svek spelarna och faktist lurade pengarna av dem med attachments... 10/04 Battlefield Heroes var ett ganska dåligt spel. Var kul dock att fixa aimbot och få en massa kills 10/04 Battlefield heroes och f2p var båda pay to win spel. Den andra var i i battlefield 2 motorn. Exakt kopia på bf2 nästan fast med pay to win. 10/04 Skulle inte säga att det var före sin tid, det var en produkt av sin tid och bidrog till den dåliga bilden av f2p. 10/04 spelade aldrig det. hadde nog med bara vanliga battlefield spelen då. nu däremot hade något sådant vara trevligt. sedan fanns det ju inte till konsoller heller som är en stor publik till fortnite. tänkte testa detta som någon i kommentarerna till jack... 10/04 Jag tror inte det var före sin tid... Det var P2W som sagt, och utvecklarna fipplade bort det totalt. Finns inte så mycket annat att skylla på i detta fallet. 10/04 För mycket Pay2Win, vad jag mins så kunde man kunde köpa allt för pengar i det spelet. 10/04 Battlefield Heroes var riktigt bra 10/04
Skicka en rättelse