Ubisoft brukar vara bra på att erbjuda gratisperioder för sina spel och nu till helgen är det dags igen. Denna gång är det Ghost Recon: Wildlands som kan spelas utan extra kostnad.

Detta är ett perfekt tillfälle att prova detta underhållande spel om man nu är lite nyfiken på det men inte velat betala för det. De närmsta veckorna så erbjuder Ubisoft också upp till 67 procent rabatt på spelet om man skulle få för sig att vilja köpa spelet. Även priset på säsongpassen kommer sänkas under denna period.

Nyligen släppte Ubisoft ett PvE-uppdrag med Sam Fisher från Splinter Cell-spelen för spelet. Detta uppdrag ser lovande ut så det kan ju vara bra att samla några vänner denna helg och köra detta uppdrag.

Torsdagen den 12 april klockan 09:00 öppnas spelet upp och klockan 08:59 på måndag morgon börjar det kosta pengar igen. Det finns inga möjligheter att förladda spelet så den nedladdningen är bäst att köra igång på torsdag morgon.

Värt att nämna är att det fortfarande krävs Xbox Live Gold på Xbox One om man vill spela det där. Windows- eller PlayStation 4-versionen av spelet har inga sådana krav.