Liksom Portal 2, Gears of War 2, Star Wars: The Force Unleashed med flera.

Under nattens Inside Xbox-show stod det klart att flera Xbox 360-titlar nu 4K-trimmats till Xbox One X: Portal 2, Darksiders, Gears of War 2, Star Wars: The Force Unleashed Sonic Generations och – inte minst – Red Dead Redemption. En jämförande video hittar ni undertill.

Red Dead Redemption släpptes till Playstation 3 och Xbox 360 för åtta år sedan, och i år längtar alla och envar förstås efter den försenade tvåan. 26 oktober är sista (senaste?) budet.

Sedan tidigare har elva stycken 360-titlar snyggats till för Xbox One X, däribland The Witcher 2, Fable, Assassin's Creed och The Elder Scrolls IV: Oblivion. Nu är vi alltså uppe i sjutton stycken.

Tack till Oggmeiler för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
@feeweee: Spelet är bakåtkompatibelt på one s, men då självklart inte i 4K-upplösning. Däremot är det bättre flyt än på 360. Ganska konstant 30fps. Kolla digital foundry. 13/04 bara Xbox one X? Inte One S?? :(( 13/04 @isma: Detta är dock ingen re-release. De har bara skruvat lite på emulatorn för bakåtkompatibilitet för några titlar. 13/04 @Dreijer: Tydligen inte efter ditt inlägg, men lägg hellre cashen på att få fram nästa titel istället tänker jag. Fast dom kanske får igen pengarna och lite mer därtill med en re-release av ny-gammalt material? Tycker bara det känns stelt att se på. 13/04 Det finns en funktion med alla Enhanced bakåtkompatibla spel i settings på Xbox One X där du kan välja att köra det i Graphics mode eller Performance mode! Beroende på om spelet har upplåst framerate eller inte så ger performance mode en rejäl boost i... 12/04 Precis så fungerar det. Du kan även köpa det digitalt så klart. Skivan/digitala kopian fungerar bara som licens. Hur bra som helst! Har man ett gammalt fysiskt exemplar är det bara att köra in den och ladda ner. 12/04 Hur är det, är det många som sitter på 4k tv ? Personligen hade jag ju hellre sett 1920x1080 60 fps. 12/04 @SorbP: ser ju verkligen ut som 4K och inte uppskalat som inte brukar se sådär skarpt ut. 12/04 Är det faktiskt 4k, eller en uppskalad historia? Varför kan man inte få högre framerate istället, hade valt det any day! 12/04 nu blev man ju sugen på en xbox one x.. ett av mina favoritspel som jag gärna spelat om.. 12/04