Efter succépremiären förra veckan då Calle och Gustav tog sig an Farm Simulator 2018 (efter att Sweclockers-communityt kuppat upp spelet på förstaplatsen i omröstningen), är det dags igen! Fem spel för er läsare och tittare att välja mellan, må bästa lir vinna!

Som vi sagt tidigare kommer vi att sikta på att täcka högt och lågt, okänt och hyperhypat, snabbt och långsamt. Men framför allt kommer vi att spela titlar som vi inte känt på förut, så att våra första steg i de nya världarna blir ett utforskande som förhoppningsvis ger köpråd såväl som underhållning.

Ett eller ett par av spelen i omröstningen kommer alltid att följa ed från förra veckan, då vi såklart inte vill diska solklara andraplaceringar helt. Sålunda finns till exempel Northgard med även denna gång.

Alla nominerade bidrag finns på Steam (konsol-streams kommer) – det vinnande bidraget streamas sedan under 1-2 timmar, varje onsdag. Tiden därefter är er för att nominera till följande veckor – det gör ni enklast i kommentarstrådarna till dessa artiklar!

Streamen ser ni via vår Youtube-kanal. Så se till att prenumerera redan nu så att du inte missar några notiser.

Följande titlar har nominerats av er. Låt omröstningen börja!

Deep Rock Galactic är co-op med grymma DVÄRGAR, förstörbara miljöer och aliens i prucedurellt genereade grottor.
Deep Rock Galactic på Steam

I Besiege bygger du dina egna, medeltida belägringsmaskiner efter fysikens lagar. Crazy-spel om vi sett något.
Besiege på Steam

A Hat in Time är en sockersöt 3d-plattformare med en tjej som stickar hattar och får superkrafter!
A Hat in Time på Steam

Snabba realtidsstrategin Tooth and Tail bjussar på eldkastande vildsvin, gasskjutande skunkar, ugglor och rådisar. Basbyggande och fighter i annorlunda setting
Tooth and Tail på Steam

Northgard är ett strategispel i vikingamiljö. Kontrollera en klan och utforska en ny, mystisk kontinent.
Northgard på Steam

Veckans stream, 11 april – Farm Simulator 2018