Denuvo stod inte emot den här gången heller.

Det hårt kritiserade kopieringsskyddet Denuvo har gått på pumpen ännu en gång.
Efter mindre än tre veckor har ökända crackinggruppen CPY knäckt Far Cry 5 trots flera lager av skydd (spelet använder sig även av EAC och VMProtect).

Det är CPY själva som meddelar att de knäckt 5.0-versionen av kopieringsskyddet som för ett par år sedan ansågs som “oknäckbart”, och till och med föranledde gruppen 3DM att utropa “piratkopieringens död”.
VG24/7 rapporterar att detta det senaste hacket följer på sprängningen av Assassin’s Creed: Origins, som i jämförelse tog hela tre månader att knäcka.

Far Cry 5 beräknas ha sålt i mer än fem miljoner exemplar redan den första veckan.

"Omöjliga" kopieringsskyddet Denuvo knäckt, men det gör ändå nytta enligt företaget
Final Fantasy XV till pc använder Denuvo – redan hackat

Tack till Rackaren för detta #nyhetstips!
Inte jag heller, köper alla mina spel, dock oftast på rea eftersom jag inte har tid direkt vid släpp. Men OM det nu är så att denuvo påverkar negativt, så vill ju inte jag köpa spelet vid release och få en sämre upplevelse än jag fått när de har tagit... 20/04 Själv köpte jag gold edition för 1000kr,men jag tycker det är jättebra för alla som inte har råd att de nu kan spela spelet gratis. Har många kompisar som längtat efter det men de har inte möjlighet att köpa. För de är detta en bra nyhet, och jag tycker... 19/04 Jag är varken för eller emot piratkopiering. Har inget emot det då de flesta spel som görs idag mer eller mindre känns som skräp. Brukar själv testa spel innan jag köper det. Är spelet grymt så går jag och köper det. Vissa har jag flera utgåvor från sam... 18/04 Men det vore ju lite som att www.securitylocks.com inte får informera sina låsintresserade användare om att det nya säkerhetslåset från SecLock5 nu enkelt kan kringås. Möjligen är det rubriksättningen som lurar iväg dig på fel spår. Nyheten handlar inte... 18/04 Jag är inte för piratkopiering av spel, men samtidigt är jag mycket intresserad av tester som påvisar hur mycket Denuvo (läs: kodynga) påverkar prestandan negativt i olika populära spel. 18/04 Jaha, inte helt oväntat. Fattar inte de orkar krångla med de här jävla "anti-pirat" skydden. Tror ärligt de varken gör till eller från i försäljningen. Den som vill ladda ner illegalt kan göra det enkelt det vet alla typ. 17/04 Skydden har sannolikt inte gynnat företagen i någon större utsträckning då dom alltid har kunnat kringgås. Det enda skydden har lyckats med är att försämra upplevelsen för betalande konsumenter. Att ständigt skriva om skyddens problem och deras bristand... 17/04 För att det är en del av en väldigt het diskussion. Man rapporterar inte enbart om ena sidan av myntet. 17/04 Skulle gissa på att det är ungefär samma regler som SweC, och att det inte är förbjudet med generella diskussioner om piratkopiering, och därmed är det ingen dubbelmoral. 17/04 3DM utlyste väl inte piratkopieringsdöden? Har för mig de enbart skulle ta en lång paus minst ett år för att visa att piratkopiering knappt påverkar försäljningssiffror på stora släpp. Dock fortsatte andra scene groups i guess. 17/04
Skicka en rättelse