Se lille Henry i all sin meskaxiga prakt!

Kingdom Come: Deliverance, det superambitiösa men buggplågade medeltidsrollspelet som värmde våra hjärtan tidigare i år, har såklart ett dedikerat mod-följe. Dessa gör sitt bästa för att bättra på upplevelsen, något som uppmuntras av utvecklarna.

Senast i raden av mer eller mindre lyckad modifikationer är Fuse00:s tredjepersonskamera – ett fortfarande rätt så knaggligt verktyg som ändå skvallrar om hur spelet hade kunnat se ut om utvecklarna valt en annan väg i kameraprocessen.

Modden kräver att du spelar med mus och tangentbord, och skaparen rekommenderar att du har en mus med minst 5 knappar för maximal användarvänlighet. Bågskytte finns det ännu inte stöd för, och du kan räkna med en hel del clipping-problem. Dessutom kan protagonisten Henry inte interagera med saker som ligger ovanför eller rakt under honom.

Kolla in filmen nedan där skaparen demar och berättar om installationen och kila sedan över till spelets Nexus-sida och för nerladdning, om den faller dig i smaken. Och läs för all del vår recension av spelet!

Kingdom Come-utvecklare hade önskat mer tid att putsa spelet

Är Kingdom Come för lätt? Testa Ultimate Realism-modden

Så deppigt. Man peppade i flera år, men det går nästan inte att spela det. De har fixat massor i patcharna, men det går ändå inte att slåss. Finns ingen reticule på bågen. Attacker med svärdet funkar inte på PS4, och det känns som lotto om man träffar... 19/04 Mod? Konsolkommandot wh_pl_showfirecursor 1 fixar det. 18/04 Det påminner mig extremt mycket om hur systemet var i Age of Conan, ytterst hemskt. Riktigt svårt att få något riktigt flyt på sin rotation, det var liksom bara att veva runt sitt vapen och kanske använda någon attack då och då och hoppas på att motstån... 17/04 Refundade igår på grund av combatsystemet. Det är en sak när ett spel är svårt, ett helt annat när det bara är dumt. Brukar inte ge upp men när en sådan vital del fallerar så hårt så är det svårt att motivera tiden det tar att klara ut. Det är synd för... 17/04 Har lagt det på is tills det kommit tillräckligt många moddar eller uppdateringar som kan göra spelupplevelsen annorlunda och då menar jag i termer av svårighetsgrad. Blev ju på tok för enkelt efter att man nått en viss level. Det tråkiga med moddar är... 17/04 @Bennii: Vänta 2-3 år på enhanced ed av spelet, fortfarande är det så mycket buggar så att många quester inte ens går och klara. Men om du nu inte kan vänta skaffa modden som ger dig ett sikte när du skjuter pilbåge. 17/04 Vilka moddar rekommenderas annars av FZ, om man som jag ska börja spela på PC? Eller bör man prova vaniljsmak innan man börjar experimentera? 17/04
Skicka en rättelse