Kingdom Come: Deliverance, det superambitiösa men buggplågade medeltidsrollspelet som värmde våra hjärtan tidigare i år, har såklart ett dedikerat mod-följe. Dessa gör sitt bästa för att bättra på upplevelsen, något som uppmuntras av utvecklarna.

Senast i raden av mer eller mindre lyckad modifikationer är Fuse00:s tredjepersonskamera – ett fortfarande rätt så knaggligt verktyg som ändå skvallrar om hur spelet hade kunnat se ut om utvecklarna valt en annan väg i kameraprocessen.

Modden kräver att du spelar med mus och tangentbord, och skaparen rekommenderar att du har en mus med minst 5 knappar för maximal användarvänlighet. Bågskytte finns det ännu inte stöd för, och du kan räkna med en hel del clipping-problem. Dessutom kan protagonisten Henry inte interagera med saker som ligger ovanför eller rakt under honom.

Kolla in filmen nedan där skaparen demar och berättar om installationen och kila sedan över till spelets Nexus-sida och för nerladdning, om den faller dig i smaken. Och läs för all del vår recension av spelet!

Kingdom Come-utvecklare hade önskat mer tid att putsa spelet

Är Kingdom Come för lätt? Testa Ultimate Realism-modden