Sam är din personliga Ubisoftassistent, eller så personlig en artificiell intelligens nu kan bli. Ubisvaret på Siri släpptes i betaform tidigt i år men det är först nu den har fått stor uppmärksamhet. AI:n har nämligen "avslöjat" Watch Dogs 3.

Sam är i nuläget bara tillgänglig för den kanadensiska marknaden och grejen med honom är, kort sagt, att du frågar och han svarar. Och på frågan om Watch Dogs 3 svarar han glatt:

Watch Dogs 3 is not finished yet, but from the last early build I tried it’s very solid. The Dev team works wonders! Can’t wait for you to try it!

Youtubekanalen Ubicentral är en som frågat, och fått det här svaret. När vi antagligen inte kan vänta oss nästa Assassin's Creed förrän nästa höst och Far Cry 5 just släppts är det kanske rimligt av Ubisoft att vända uppmärksamheten mot Watch Dogs igen. Watch Dogs var ett aprilskämt från Ubisoft i år och en – number raderad – tweet från Watch Dogs-kontot innehöll meningen "This is everything" och "Everything is connected" är en slogan för serien.

Kanske avslöjas Watch Dogs 3 under E3 om ett par månader. Vi får se. Klart är att Watch Dogs 2 var betydligt roligare än originalet, så förhoppningsvis fortsätter en eventuell trea den trenden.