Confidence is a preference for the habitual voyeur of what is known as...

Under gårdagen så presenterade Paradox sin nya expansion för stadsbyggarspelet Cities: Skylines.

Expansionen är heter Parklife och kommer ge spelare möjligheten att bygga saker som mer avancerade parker, djurparker, nöjesfält och andra turistattraktioner.

Precis som tidigare expansioner för spelet så kommer denna expansion även bjuda på en del nymodigheter för spelets olika spelsystem och de kommer släppas till alla Cities: Skylines-spelare. Men vill du kunna bygga roligare parker måste du betala för expansionen.

Parklife-expansionen kommer släppas till Windows-versionen av spelet den 24 maj.

Då måste de lägga till lite fler vanliga parker också. De små som är nu är ju för stora. Vill kunna oloppa ut något litet i ett småhusområde. 20/04 @hybris6: När jag började spela Cities Skylines så var en av de första sakerna jag lade märke till hur mycket bättre trafiken fungerade än den gjorde i det förra stadsbyggarspelet jag spelade, Sim City 4. Sim City 4 hade helt horribel trafik. En stad i... 20/04 Hur vore det med en expansion som fixar trafiken först? Jag älskar detta spel men trafiken är f**d up. Typ 6 filig motorväg och alla ligger i samma fil för de vill ta första avfarten trots att det finns en till avfart 100 meter bort till samma area så... 20/04 @Akronym: jojo, vad det ska innehålla vet jag, annars hade jag inte köpt det, hade väl bara hoppats på lite mer kommunikation och ett jämnt fördelat flöde på släppen. De hade ju lika gärna kunnat släppt season pass nu när det förhoppningsvis närmar sig... 20/04 @uberpwnage2.0: Jag skulle rekomendera Natural Disasters, utan naturkatastrofer är det inget riktigt spel. Green Cities, Snowfall och After Dark är också trevliga. Utöver det så finns det oändligt med moddar och assets att använda. 19/04 @laban005: Copy/pastat från PSN: Snowfall (hel expansion) Natural Disasters (hel expansion) Mass Transit (hel expansion) High Tech Buildings (innehållspaket) Art Deco (innehållspaket) Relaxation Station (radiostationspaket) Rock City Radio (radiostation... 19/04 Det skulle behövas mer djup i spelet. Mer "micro management" eller hur man ska säga. Det var kul till en början... eller runt en sådär 400 timmar. :) 19/04 @uberpwnage2.0: Mitt tips är att testa vanilla varianten först. Spelet är helt OK även som vanilla, och om du inte tycker att det är kul som vanilla, så är det ingen större poäng att skaffa expansionerna. Det expansionerna innehåller är vissa ändringar... 19/04 Självklart är det här ett pc-spel i grunden men vad har hänt med expansionerna för oss som spelar på konsol!? Köpte season pass i november för att jag var sugen på att ta del av expansionerna som släppts tidigare till pc. Nu ett halvår senare och fortfa... 19/04 Jag hoppas dom löser så man kan skapa en riktig turistort, tycker det är knevligt att få inresande till sina städer. :-/ 19/04
Skicka en rättelse