Ska ha ett bättre manus än filmen från 2005.

Doom får en andra chans på stora duken. I ett inlägg på Twitter uttrycker skådespelerskan Nina Bergman sin glädje över att vara en del av projektet som enligt henne själv ska ha ett mycket bättre manus än filmen från 2005. Blir det en film baserad på spelet från 2016 kanske?

Det återstår hur som helst att se om filmen, som enligt uppgifter ska vara en remake, kan lyckas sudda bort minnena av kalkonfilmen med Dwayne Johnson i huvudrollen, men fram till att åtminstone en trailer har släppts är det kanske bäst att inte låta förhoppningarna skena iväg för långt.

Att den har bättre manus säger ingenting. Betyder det att filmen bara kommer bli usel istället för genomusel? 23/04 Doom var ju riktigt bra, ser fram emot en ny. Älskar den humorn som de använde med i filmen. "Corporal Dean Portman: I'm gonna lock myself in a motel room with a bottle of tequila and three she-boys!" 22/04 @marcus8958: sorry!!! 😎 22/04 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/09/08/1410187531552_wps_25_Dolph_Lundgren_in_stills_.jpg Men hallå?!? 22/04 Inge Malin Åkerman?! Hädelse! ;) Håller inte med. Finns gott om filmer där en ensam person slåss mot horder av fiender med oddsen emot sig som är väldigt framgångsrika. Die Hard, Evil Dead, Aliens och på senare tid Taken och John Wick. Dessutom så har... 22/04 @Ahris: I svenska mått ovanligt framgångsrik? Max von Sydow Ingrid Bergman Stellan Skarsgård Alexander Skarsgård Gustav Skarsgård Peter Stormare Fares Fares Alicia Wikander Michael Nyqvist Lena Endre Mikael Persbrandt Joel Kinnaman Osv osv.... Jo, hon... 22/04 Av alla spel att göra en film av är nog Doom en av de sämsta valen. 22/04 Jo det finns bra svenska filmer men det är inte samma sak som att ha en i överlag bra industri. Å andra sidan är det ju mest skräp som kommer från alla filmproducerande länder, men något undantag då och då. Så kanske är Sverige inte så annorlunda. 22/04 Nu är inte jag överförtjust i svensk film men att säga att svensk film aldrig har varit bra är lite väl fel. Sverige revolutionera film för väldigt många år sen. Vi har även bla. Bergman som är en av världens mest kända regissörer. Det finns gott om bra... 22/04 Worst Movie Ever Första Doom var.. speciell. Okay för en sci-fi, men inte Bladerunner kvalitet precis. Jag hoppas en ny Doom kan bli bättre, men har inga förväntningar. 22/04
Skicka en rättelse