Ett demolöfte är infriat.

Uppdatering: Demoversionen av Detroit: Become Human är släppt. Den snuddar vid 3 GB i storlek och hämtas från Playstation Store.

Ursprunglig nyhet: PS4-exklusiva Detroit: Become Human är färdigt, eller som man säger i spelsvängen: Det har gått guld. Detta firar vi med en rykande färsk förhandstitt och, berättar Guillaume de Fondaumière för Playstation Blog, en demo som kommer släppas på PS Store under morgondagen.

To help you pass the time as you hold on just a little while longer for the game’s release on 25th May, I am extremely happy to announce that the very first scene of the game, Hostage, will be available for download on PS Store starting from tomorrow, Tuesday 24th April.

Hostage, med den polisiära androiden Connor i huvudrollen, tar dig till en luxuös takvåning i Detroit där en annan android begått dubbelmord och håller en flicka gisslan. Jag provspelade scenen redan i höstas och med tre timmar i färskt minne hävdar jag att det är en bra fingervisning för hur Detroit: Become Human är – eller åtminstone de tre första timmarna.

Tack till Thane för detta #nyhetstips!
Ja, tyvärr. 25/04 Du får nog vänta ett par år. 25/04 Ja, PS4 Pro kör bättre wifi tror jag :) Och dessutom kan man ha remote play, det lockar. Ska koppla in den till tvn och sen bara remote spela på PC när tvn är upptagen tänkte jag :) får bli en good enough lösning då jag inte har varken råd eller lust... 25/04 @ClockWise: Jo precis. Känns onödigt för min del att uppgradera till en PRO, då jag sedan igår började lira på konsolen igen, dock enbart för God of War, kommande Detroit och sedan Red Dead 2. Dock så är jag sjukt irriterad på PS4's wifi speed. 6mb/s,... 25/04 Haha, japp. Jag har hittat en till https://www.komplett.se/product/1004761/gaming/skarmar-tillbehor/skarmar/asus-27-led-4k-g-sync-pg27uq# hoppades att någon hittat något helt ok mellanting som inte kostar skjortan. Men det är svårt! :D Ah okej, just nu... 25/04 Jag har bara en PS4, första generationen, köpte den precis vid launch. Så jag använder min main monitor på datorn, som är en Asus vg248qe. 144hz 24". Så för mig duger det, och får minst lika bra bild på denna skärm som jag får på min 55" LG 4K. Kommer... 25/04 Du är medveten om vad en sådan skärm kostar va? Hehe. https://www.inet.se/produkt/2210502/acer-27-predator-x27-4k-144hz-hdr-g-sync-quantum-dot Detta är väl i princip den enda på marknaden, som jag kommer på nu, som har det du söker. 25/04 Vad har du för skärm på PC? Har gjort samma sak nämligen, men känner att jag tappar mycket kvalité eftersom min skärm inte har 4K eller HDR. När jag tittar på marknaden så är det svårt att hitta bra skärmar som har G-Sync, HDR, 4K, och en hz över 60 :D... 25/04 Grymt! Längtar! Pluggade in PS4:an in i datorskärmen istället nu, så nu kmr man ju spela PS4 lite oftare. Köpte tom. God of War efter jag testade detroit demot. Ser fram emot Detroit. Så mkt SVT:s "Hubotar" (Äkta Människor) över Detroit. Längtar! 24/04 Reagerade också på detta. Det är väl för att få lite mer "känsla" av att man gör saker snarare än klickar på knappar. Men det blir lite jobbigt när man måste göra en halvcirkel med höger spak när det lika gärna räcker att klicka på en knapp. Bryr mig... 24/04
Skicka en rättelse