Hej!

Reklam är vår främsta intäkt, och det som gör att vi efter 20 år på på webben fortfarande kan ha en fast redaktion och betala våra frilansare för deras arbete. Vi gör vårt yttersta för att reklamen som finns på sajten ska vara så relevant som möjligt - med företag såsom Webhallen, Asus, Inet och såklart alla spelutgivare som återkommande annonsörer.

Vi tillåter heller inte så kallade interstitials, sidor som måste klickas bort för att man ens få komma in på sajten. Reklamen får heller inte vara för besvärande, spela ljud automatiskt eller på annat sätt störa anledningen till att du är här - läsa det senaste från spelvärlden, recensioner, se videoklipp eller diskutera spel med likasinnande.

Du får mer än gärna ha åsikter om vår reklam i vårt feedback-forum.

"Jag klickar ju ändå inte på några banners" är en förklaring vi hört från många till varför man har annonsblockerare. Det är en ganska vanlig missuppfattning vi skulle vilja punktera. Så funkade det förr i tiden, när sajter fick betalt per klick, men idag är det visningar som är valutan. Så varje gång en reklam blockeras förlorar vi indirekt vår främsta inkomst.

TL;DR

Vi skulle bli glada om du vill göra ett undantag och vitlista oss i din annonsblockerare, det hjälper oss att fortsätta göra Sveriges bästa spelsajt!

Stort tack på förhand,

Calle, Jocke, Tomas och resten av FZ-redaktionen

Jag använder ingen adblocker och ser reklam på Sweclockers, men jag har inte sett reklam här på flera år och får alltid varningen överst att jag blockerar annonser... :( 07/09 måste kolla närmare på det här jag får alltid varning du använder annons blockerare 22/08 Lägg upp Patreon, jag stödjer er gärna där! 29/05 @Carl Johansson-Sundelius: lite som hur Cd Projekt har bortvalt antipirat vara på sina spel, vilket gjorde, iaf i min krets, att fler köpte spelen 29/05 Jag är bara inne på fz på mobilen numer, och visst har det hänt att jag har råkat vara för snabb och klickat på reklam, men det tar ju bara någon sekund att få bort igen. Jag gillar reklamen som den är! Jag har en tendens att glömma releaser och blir... 29/05 Tvärtom, vi märker att ju tydligare och öppnare vi är kring adblock, och tar diskussionen kring våra annonser, desto färre kör adblock. 29/05 Tror inte adblock vitlistning hjälper för att öka intäkterna speciellt, betalmodellen är vägen hur man hittar den är svårt att säga. 29/05 Hallå! Vi är inte särskilt sugna på att tvinga någon till något. Hellre att folk själva väljer att vitlista oss eller stänga av sina adblocks för att de gillar det vi gör. 29/05 Om vi ska kunna bli bättre behöver vi veta vad vi gör dåligt. Berätta gärna: vad tycker du är click bait, och på vilket sätt skriver vi sämre än förr? Och vad hade gjort dig nöjdare med det vi gör? 29/05 Hej FZ Jag vet inte om det är möjligt för er men tex Aftonbladet med andra nyhetsidor har ju så om man klickar på en artikel så kan man inte läsa den sidan om man har Adblock på. Är inte det något ni kan titta vidare på? 29/05
Skicka en rättelse