Hej!

Reklam är vår främsta intäkt, och det som gör att vi efter 20 år på på webben fortfarande kan ha en fast redaktion och betala våra frilansare för deras arbete. Vi gör vårt yttersta för att reklamen som finns på sajten ska vara så relevant som möjligt - med företag såsom Webhallen, Asus, Inet och såklart alla spelutgivare som återkommande annonsörer.

Vi tillåter heller inte så kallade interstitials, sidor som måste klickas bort för att man ens få komma in på sajten. Reklamen får heller inte vara för besvärande, spela ljud automatiskt eller på annat sätt störa anledningen till att du är här - läsa det senaste från spelvärlden, recensioner, se videoklipp eller diskutera spel med likasinnande.

Du får mer än gärna ha åsikter om vår reklam i vårt feedback-forum.

"Jag klickar ju ändå inte på några banners" är en förklaring vi hört från många till varför man har annonsblockerare. Det är en ganska vanlig missuppfattning vi skulle vilja punktera. Så funkade det förr i tiden, när sajter fick betalt per klick, men idag är det visningar som är valutan. Så varje gång en reklam blockeras förlorar vi indirekt vår främsta inkomst.

TL;DR

Vi skulle bli glada om du vill göra ett undantag och vitlista oss i din annonsblockerare, det hjälper oss att fortsätta göra Sveriges bästa spelsajt!

Stort tack på förhand,

Calle, Jocke, Tomas och resten av FZ-redaktionen

Call of Duty-annonserna fullständigt mördar scroll-prestandan i både Chrome och Firefox för mig på min överklockade i7800 med gtx1080: http://i67.tinypic.com/hth83r.png Vilket i sig är lite kul på en spelsida där ni själva ratar spel och hårdvara som... 24/10 Jag är dåligt insatt i de tekniska lösningarna för reklamen men jag ska peta på vår kodare för att se om det är något vi kan kika på. 24/10 @Carl Johansson-Sundelius: När ska ni göra reklamen kompatibel med Firefoxs inbyggda spårningsskydd? Trots vitlistning i uBlock så får jag ingen reklam och en irriterande orange banner längst upp. :( 24/10 Jag använder ingen adblocker och ser reklam på Sweclockers, men jag har inte sett reklam här på flera år och får alltid varningen överst att jag blockerar annonser... :( 07/09 måste kolla närmare på det här jag får alltid varning du använder annons blockerare 22/08 Lägg upp Patreon, jag stödjer er gärna där! 29/05 @Carl Johansson-Sundelius: lite som hur Cd Projekt har bortvalt antipirat vara på sina spel, vilket gjorde, iaf i min krets, att fler köpte spelen 29/05 Jag är bara inne på fz på mobilen numer, och visst har det hänt att jag har råkat vara för snabb och klickat på reklam, men det tar ju bara någon sekund att få bort igen. Jag gillar reklamen som den är! Jag har en tendens att glömma releaser och blir... 29/05 Tvärtom, vi märker att ju tydligare och öppnare vi är kring adblock, och tar diskussionen kring våra annonser, desto färre kör adblock. 29/05 Tror inte adblock vitlistning hjälper för att öka intäkterna speciellt, betalmodellen är vägen hur man hittar den är svårt att säga. 29/05
Skicka en rättelse