Hej!

Reklam är vår främsta intäkt, och det som gör att vi efter 20 år på på webben fortfarande kan ha en fast redaktion och betala våra frilansare för deras arbete. Vi gör vårt yttersta för att reklamen som finns på sajten ska vara så relevant som möjligt - med företag såsom Webhallen, Asus, Inet och såklart alla spelutgivare som återkommande annonsörer.

Vi tillåter heller inte så kallade interstitials, sidor som måste klickas bort för att man ens få komma in på sajten. Reklamen får heller inte vara för besvärande, spela ljud automatiskt eller på annat sätt störa anledningen till att du är här - läsa det senaste från spelvärlden, recensioner, se videoklipp eller diskutera spel med likasinnande.

Du får mer än gärna ha åsikter om vår reklam i vårt feedback-forum.

"Jag klickar ju ändå inte på några banners" är en förklaring vi hört från många till varför man har annonsblockerare. Det är en ganska vanlig missuppfattning vi skulle vilja punktera. Så funkade det förr i tiden, när sajter fick betalt per klick, men idag är det visningar som är valutan. Så varje gång en reklam blockeras förlorar vi indirekt vår främsta inkomst.

TL;DR

Vi skulle bli glada om du vill göra ett undantag och vitlista oss i din annonsblockerare, det hjälper oss att fortsätta göra Sveriges bästa spelsajt!

Stort tack på förhand,

Calle, Jocke, Tomas och resten av FZ-redaktionen

Det borde finnas en möjlighet, såvida det inte redan finns, att kunna bli någon form av betalande medlem så länge inte kostnaden blir skyhög så kan man surfa på sidan utan att se reklam. För jag spyr verkligen på reklam på Internet. Det är precis överal... 06/05 Det kan vara en väg att gå - vi har snackat om just den lösningen. 06/05 Det är ju inte just formatet som är det problematiska, utan att hela ytan är klickbar. Om det fanns tydliga länkar i ett wallpaper skulle åtminstone inte jag uppleva det som ett problem - fast jag vet inte om det är en realistisk lösning. 06/05 Har undantag sedan på fz sedan många år tillbaka. Vill egentligen inte ha blockning någonstans, men vissa sidor går inte att gå in på utan. Dessutom behövs det för att skydda den personliga integriteten. Har varit betalande medlem också när det gick. 05/05 Av all feedback vi fått är detta den röda tråden. Vi ska följa upp detta och kika på vad vi kan göra åt det. Som jag skrev tidigare i tråden, det formatet är det mest efterfrågade från annonsörerna och därmed det med högst pris. Kom gärna med feedback... 05/05 Vitlistad! 05/05 Läser alltid fz på mobilen och har aldrig haft Adblock på den. Ser nog de flesta annonserna utan att reflektera nämnvärt över dem. Lite smått köpsugen på teknik är jag förvisso alltid, och det bidrar de säkert till. 05/05 Har kört Adblock väldigt länge och aldrig riktigt tänkt på hur det påverkar er sida. Minns att jag vid vissa tillfällen sett en popup som säger sågot i stil med "Vi ser att du använder Adblock etc" men helt enkelt varit för lat för att bry mig. Men nu... 05/05 Kör adblock ständigt viker mig inte för lite gulligull! Bara ni inte gör som cancer sidan Feber.se premium skräp. 05/05 Jag har whitelistat FZ nu. 05/05
Skicka en rättelse