Hej!

Reklam är vår främsta intäkt, och det som gör att vi efter 20 år på på webben fortfarande kan ha en fast redaktion och betala våra frilansare för deras arbete. Vi gör vårt yttersta för att reklamen som finns på sajten ska vara så relevant som möjligt - med företag såsom Webhallen, Asus, Inet och såklart alla spelutgivare som återkommande annonsörer.

Vi tillåter heller inte så kallade interstitials, sidor som måste klickas bort för att man ens få komma in på sajten. Reklamen får heller inte vara för besvärande, spela ljud automatiskt eller på annat sätt störa anledningen till att du är här - läsa det senaste från spelvärlden, recensioner, se videoklipp eller diskutera spel med likasinnande.

Du får mer än gärna ha åsikter om vår reklam i vårt feedback-forum.

"Jag klickar ju ändå inte på några banners" är en förklaring vi hört från många till varför man har annonsblockerare. Det är en ganska vanlig missuppfattning vi skulle vilja punktera. Så funkade det förr i tiden, när sajter fick betalt per klick, men idag är det visningar som är valutan. Så varje gång en reklam blockeras förlorar vi indirekt vår främsta inkomst.

TL;DR

Vi skulle bli glada om du vill göra ett undantag och vitlista oss i din annonsblockerare, det hjälper oss att fortsätta göra Sveriges bästa spelsajt!

Stort tack på förhand,

Calle, Jocke, Tomas och resten av FZ-redaktionen