Även Battletech får fina betyg – släpps också idag.

Det är en bra dag för pc-spelare i allmänhet och strategirävar i synnerhet. This War of Mine-teamet fortsätter på sin deppiga linje men den här gången gör man en stadsbyggarsimulator. Simcity gone bad, typ. Frostpunk släpps idag släpptes nyss på till exempel Steam och i skrivande stund snittar spelet på alldeles lysande 87 av 100 på Opencritic.

Battletech, turordningsbaserad strategi med stora mechs från Shadowrun Returns-gänget, släpps klockan 18 på Steam och drar också det in finfina betyg: snittar just nu på 82 på Opencritic.

Nu är bara frågan... vilket ska man välja?

Efter att ha sett The Terror var Frostpunk ett enkelt val. Mer köldskador till folket! 25/04 Val tre: Köpte båda :D 25/04 Jag lockades av management-aspekten först. Att försöka få ekonomin att gå runt och att det fanns konsekvenser. Går din mech-arm i sönder måste du betala för att montera på en ny. Pajar kanonen ha och montera på en ny. Pajar piloten måste du rekrytera... 25/04 Låter bra. Har hört litet blandat om spelet men väldigt litet handlar om de egentliga striderna. Det är ju de som är intressantast. 25/04 Battletech är det perfekta spelet för någon som aldrig brytt sig ett dugg om mechs men gillar xcom och vill ha mer sådant. Dvs som mig. Lite rädd för att många går miste om detta spelet just för att det är mechs det handlar om. Känns som mechs är rätt... 25/04 Riktigt nice spel :) Befolkningen som man försöker hålla vid liv må ses som en resurs, men skulle vara mer intressant om man bokstavligen kunde ANVÄNDA dem, for the greater good you know. https://i.pinimg.com/originals/25/24/f4/2524f404d0071586f619276be... 24/04 Jag håller med, har spelat 4 timmar och det är kul! Men än så länge inte direkt utmanande. Har inte riktigt känt pressen från kylan eller missnöjda undersåtar så har inte behövt fatta några speciellt tuffa beslut eller tvingats till kompromisser. Får... 24/04 frostpunk är kul alltså, inte riktigt stött på några svårigheter ännu 24/04 Blir köp av Frostpunk och game-on hela kvällen. Hittade inte ens förköpsknappen på Steam - gillas skarpt! 24/04 Battletech för min del. Har väntat sen jag backade det för ca 2 år sedan. 24/04
Skicka en rättelse