Samma polska spelsajt som publicerade uppgifterna om att CDPR kommer att vara på E3 med gameplay och trailer på sitt Cyberpunk 2077 (nu bekräftade uppgifter), släpper nu ännu fler påstådda detaljer om spelet.

Mest uppseendeväckande är ryktet att spelet kommer att köras i ett förstapersonsperspektiv. Det har tidigare hintats, från CDPR, att man ska implementera både tredjepersonläge som i The Witcher, och ett fp-läge. Arga röster har höjts över förstapersonsperspektivet, men innan vi vet något konkret är det nog bäst att hålla sig kall. Exempel på spel som nyttjar båda perspektiven är Skyrim och Fallout 4.

Vidare säger ryktet att delar spelet kommer att ta plats på månen, och att gameplay kommer innehålla möjligheten att springa på väggar i stil med Titanfall.

Om dessa uppgifter tyder på en mer actionbetonad upplevelse i Cyberpunk 2077 återstår såklart att se. Innan vi själva får se spelet, antagligen på presskonferenserna som ligger precis före E3-mässan i juni, ska vi ta alla rykten med en stor nypa flingsalt. Med tanke på CDPR:s tidigare framträdande är det troligt att vi får se spelet på Microsofts visning, 10 juni.

Cyberpunk 2077: karaktärsskapande och klasser bekräftade
CD Projekt antyder att Cyberpunk 2077 blir en crossgen-titel