Det går trögt för Cliff Bleszinski och gänget.

Efter fiaskot med Lawbreakers tog Boss Key Productions sikte på den till synes lukrativa battle royale-marknaden och hetsutvecklade det neonstinna Radical Heights. Spelet mjuksläpptes för ett par veckor sedan och då testade våra grannar på SweClockers ett par rundor. Deras omdöme var minst sagt svalt.

Radical Heights nådde en topp på tretton tusen samtida användare för ett par veckor sedan, men nu har den siffran sjunkit med över 80 procent och svävar kring tusenstrecket. Ingen framgångssaga för Boss Key den här gången heller, vad det verkar.

Källa: Githyp

Cliff B har tappat förståndet!. 27/04 Känns som cliffy b har tappat sin känsla och bara pumpar ut halvdana desperata försök till att hålla sig kvar i branschen, tråkigt att se! 27/04 Jag tycker de lanserade spelet i ett alldeles för tidigt stadie, även om det är Early Access. Spelet är fullt med placeholders, buggar och fuskare samt att det var riktigt dåligt optimerat (detta fixades ganska ordentligt med senaste patchen däremot).... 26/04 Skulle dock säga att även Epic nog faktiskt drog ihop sitt ganska snabbt, för Fortnite var inte ett battleroyal från början, utan skulle då flyta på vågen av base-builder-survivals liksom. Men visst, det håller säkert bäst kvalitet, det är ju även dom... 26/04 Inte så konstigt när spelet såg ut och förde sig som något spel ett kompisgäng slängt ihop över påskhelgen. Fortnite är verkligen helt överlägset i kvalitet bland dessa battle royale-spel och det märks i populariteten. Grafik, animationer, prestanda etc... 26/04 Har inte testat och kommer inte göra det heller: Men jag håller med om att det verkar så, för om Lawbreakerz eller vad det hette hade funkat så hade dom aldrig gjort detta. Man kan gissa att om inte detta tar fart rejält inom en snar framtid så kommer... 26/04 Jag får känslan av att Radical Heights utvecklades av ren desperation för att försöka hänga på battle royale trenden. Mycket pga att det saknas texuter och underhållet överlag verkar vara väldigt dåligt. 26/04 Radical Heights har knappt 1000 spelare som spelar i skrivandes stund, spelet lider sedan av en massa fuskare och servrar fylls upp med bottar. Har ni sett verktygen som fuskarna ha tillgång till? Det är ett under att fuskarna inte även kan teleportera... 26/04 Blir nog bra till slut, PUBG var ganska uselt på alla sätt och vis i början, mycket mer så än Radical Heights. 26/04 Den kinesiska Fortnight klonen Horizon source går det heller inte bra för bara ~167 som spelar atm. Känns inte som de kommer investera i EU servrar när de är så få som spelar på de nord amerkanska servrarna. http://steamcharts.com/app/788880 26/04
Skicka en rättelse