Erbjudandet gäller fram till och med söndagen.

Många är nog av åsikten att Alien i regel gör sig bättre på bioduken än som spel, men trots det har vi sett en del spel baserade på varumärket genom åren. Nu kan du passa på att få upp till 75 % rabatt på en uppsjö av Alien-spel via Humble Bundle i en kampanj som de kort och gott kallar för ”Alien day”.

Personligen skulle jag rekommendera att du tittar närmre på Alien: Isolation som trots några felsteg ändå bjöd på en autentisk Alien-upplevelse. Men när det kommer till Aliens: Colonial Marines är det nog kanske bäst att hålla sig undan – den billiga prislappen till trots.

@PcGamer: Ja alltså Randy.P har jag noll respekt för efter alla hans klumpiga uttalanden och ursäkter, något han gör fortfarande... Jag gillade gearbox starkt förr när de gjorde Brothers In Arms och HL-expansioner, men idag är det ju mest flum. AVP 2010... 02/05 När det gällde Duke Nukem Forever så tog de över ett spel som varit under utveckling länge. Men när det gäller Alien spelet kan de inte skylla på någon annan, det var Gearbox som åtog sig att skapa spelet för Sega och det Randy P som pratade om vilka... 28/04 Ja, tydligen. ;) 28/04 Är jag den enda som tyckte Colonial marines var hyfsat ändå? Hade ju inga förväntningar riktigt, men det gav ju lite känsla från "Aliens" åtminstone 28/04 Jag köpte Aliens: Colonial Marines - Collectors edition (pc) på GameStop för några år sedan. Den hade kostat över 1000 kr, men den var nedsatt till ca 270 kr. Jag visste innan att spelet sög. Har läst recensioner och sett trailers och spelfilmer mm. Sjä... 28/04 Haha, får lov att erkänna att jag tyckte Duke Nukem Forever var rätt charmigt. Men ja, Colonial Marines är en riktig flopp, om någon nu har lyckats undgå att läsa om det debaclet. 28/04 @zauii89: det finns dessutom en mod till pc versionen som gör Alien smartare och ger förmågan att klättra på tak och väggar istället för att bara springa på golvet *ryser* 28/04 Exakt. Håller Alien: Isolation som en av mina absoluta favoriter. Fantastiskt skräck äventyr som var riktigt långt dessutom och snyggt som tusan. Klockren 70 tals sci-fi retro. Gud så jag önskar en 2a. Jo, jag håller med. Har inte lirat Duke Nukem Forev... 28/04 Finns att köpa billigare på Indiegala. Kolla alltid på Isthereanydeal innan ^^ 28/04 Alien Isolation rekommenderas starkt, fenomenalt spel. 28/04
Skicka en rättelse