Och når Steam den 10 maj.

Vilda västern-MMO-spelet Wild West Online kommer snart lämna Early Access-träsket och landa på Steam den 10 maj.

Då kommer spelet bjuda på nytt innehåll och en rad förbättringar. Till exempel så kommer spelet få världsomspännande konflikter mellan rivaliserande gäng. Det kommer även innehålla många fler PvP- och PvE-event.

Köper du spelet på Steam redan nu så kommer du få några bonusgrejer i spelet. Du kommer även få tillgång till Early Access-versionen på direkten och tillgång till fullversionen 48 timmar innan lanseringen.

Från företaget själva, men de har inte kommenterat de konstigaste detaljerna. Jag är stensäker på att wild west online existerar av precis samma anledningar som war z och att det kommer slut upp precis som alla de andra spelen. Det följer en identisk... 29/04 Fast nu är Red Dead Redemption endast till konsol, så WWO lär inte ha någon konkurrens på PC. Men som sagt, väldigt shady utvecklare bakom, så det lär väl bli en "cash grabb and run" tyvärr :/ 29/04 23 fps i saloonen, yay 28/04 Detta var ett rykte? Verkar ju vara debunkat? Att han varken finansierar spelet på något sätt eller är involverad, dock använder sig spelet av hans tidigare företags grafik-motor. Har jag missat något? Låter som om du är sten-säker på att han är med i... 28/04 Har sett Gameplay videos på Youtube. Verkar inte vara något att ha. 28/04 Sen kommer red dead redemption 2 online och användarbasen sticker dit istället. Snipp snapp slut för detta spel. 28/04 Ok men om det finns ett officiellt utlåtande då måste det ju vara sant... 28/04 @Frille87: 28/04 Lika övertygande som att en "affärsman" i mina hemtrakter som förbjöds från att driva företag för att han bland annat inte betalade sina anställda inte längre är inblandad i restaurangen nu när hans fru äger den.. 28/04 http://www.kotaku.co.uk/2017/07/11/wtf-is-going-on-with-wild-west-online (http://www.kotaku.co.uk/2017/07/11/wtf-is-going-on-with-wild-west-online) För många indicier. En trademark-jurist för wild west online som endast gjort trademarks åt titov tidigar... 28/04
Skicka en rättelse