Förra veckan hamnade jag och Jocke i rymdgruvdriftens farliga leverne genom Deep Rock Galactic, som snuvade utmanaren Daikatana på en stund i rampljuset. För att inte tvåan ska bli den ständiga vinnaren veckan efter låter vi John Romeros omtalade actionspel vila lite och presenterar istället följande kandidater till onsdagens stream.

Följande titlar har nominerats av er. Låt omröstningen börja!

Frostpunk verkar vara ett helkul spel om köldskador och barnarbete, alla såna grejer som verkligen kan liva upp en onsdagsstream.

Frostpunk på Steam

Escape from Tarkov körs i sluten beta just och handlar, precis som namnet antyder, om att fly från staden Tarkov med så mycket loot du kan. Problemet är bara att andra försöker göra samma saker. Med vapen.

Hemsidan för Escape from Tarkov

Det finns de ibland oss som vill sätta undertecknad på en flotte omgiven av hajar. Må den som är utan synd kasta den första stenen så spelar vi Raft.

Raft på Steam

Snabba realtidsstrategin Tooth and Tail bjussar på eldkastande vildsvin, gasskjutande skunkar, ugglor och rådisar. Basbyggande och fighter i annorlunda setting

Tooth and Tail på Steam

Allt blir bättre med mechs! Så även turordningsbaserad strategi vilket visat sig tydligt i de första betygen för (nya) Shadowrun-skaparnas senaste titel Battletech. Mechtigt!

Battletech på Steam

Alla nominerade bidrag finns på Steam (konsol-streams kommer) – det vinnande bidraget streamas sedan under 1-2 timmar, varje onsdag. Tiden därefter är er för att nominera till följande veckor – det gör ni enklast i kommentarstrådarna till dessa artiklar!

Streamen ser ni via vår Youtube-kanal. Så se till att prenumerera redan nu så att du inte missar några notiser.