Snart får vi se vad "Project 7" är för något.

Äntligen! På E3 nästa månad kommer vi få se Remedys nästa titel, som ges ut av 505 Games. Pressen kommer inte att få spela det men världen kommer åtminstone att få se vad det är.

Redan för två år sedan började det tisslas och tasslas om Remedys nästa spel, som sedermera fick kodnamnet "Project 7". Studion ska arbeta med två titlar, men inget av dem ska vara ett nytt Alan Wake. Senare fick vi veta att spelet, utöver pc och Xbox One, också ska släppas till Playstation 4. Det låter typiskt Remedy: "Ett filmiskt actionspel i tredjepersonsvy som utspelas i en Remedy-skapad värld", och kan komma att släppas under nästa år.

Det återstår att se om spelet är en uppföljare eller en helt ny bekantskap.

Skicka en rättelse
Hoppas faktiskt på ett nytt spel. Ärligt, Max Payne är fruktansvärt bra, men 3:an tog spelet åt en helt annan riktning och att sy ihop med en 4:a kommer kännas krystat. Sen om det var Remedy eller Rockstar som stod bakom 3:an spelar ingen roll eftersom... 01/05 Hoppas på ett Alan Wake 2. Det finns för många trådar som behöver knytas ihop. Vill ha ett definitivt avslut på AW. 01/05 Constipation in the Dark. 01/05 @Maysay: Ja Alan Wake ligger i backloggen och där lär det ligga under överskådlig tid som många andra reaspel tyvärr. 01/05 Exakt samma här. Det är ett racingspel. Du måste hinna till checkpointsen innan "tiden tar slut" dvs innan spöket tar dig. I racingspel får man några extra sekunder när man når said checkpoints. 01/05 Ett MP4 värdigt serien. 3an var en besvikelse, 2an bland det bästa som gjorts. 01/05 Jag var superpepp inför Alan Wake och hade hört hur stämningsfull och Twin Peaks-aktigt det var. Istället för stämning och mystik blev jag jagad av en massa spöken. Irriterande som fan. Jävla skitspel. 01/05 Alan Wakes storhet är så otroligt överdriven. En ganska OK historia, men inte så mycket mer än det. 01/05 Vad har hänt med alla överraskningsmoment?!?! Förr var det alltid kul och spännande att se vad som visades upp under E3, men nu för tiden är ju allt utannonserat redan innan. 01/05 Spelade igenom Quantum Break precis och det var ett hyfsat spel, men för lite skjutande a la Max Payne. Det är ju det man vill ha! Plus det andra. 01/05