Men John Bain fortsätter streama och podcasta, trots cancern.

Den brittiska spelkritikern John "Totalbiscuit" Bain lider sedan ett par år tillbaka av cancer, och dessvärre ser läget allt mer kritiskt ut.

Bain låter meddela att den konventionella behandlingen (cellgifter) inte längre har någon effekt, och att hans lever inte klarar andra behandlingsmetoder. Bain, som även är känd under nicket "The Cynical Brit", skriver att han nu försöker förlika sig med det faktum att han inte har lång tid kvar att leva. Han ber oss samtidigt att inte spekulera i hur länge han har kvar.

Bain kommer inte längre syssla med spelkritik. Däremot kommer han fortsätta streama på Youtube och Twitch tillsammans med sin fru, och han kommer fortsätta med sin podcast. För den som vill stödja honom ger han flera alternativ, de redovisas tydligt i inlägget på Reddit.

Totalbiscuit följs av 2,2 miljoner människor på Youtube.

Tack till Dunder, Striva för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
FZ verkar ha missat helt att TB gick bort den 24 maj, jag hade själv ingen aning. :( 21/06 Av alla frågor som kommer upp gällande en människas troliga bortgång i cancer vid bara lite dryga 30 års ålder, så tycker du att DET är den största frågan? 03/05 FUCK CANCER! :( 02/05 Riktigt tråkigt. Han har kämpat på jäkligt bra. Alltid en väckarklocka när någon ung dör av cancer, vilken enorm tragedi för de anhöriga. Själv har jag alltid avskytt Totalbiscuit om ärligheten skall fram. Nedvärderande, dryg och fullständigt värdelöst... 02/05 @FuzioN: vad skulle canabis ha för effekter menar du mer än smärtstillande, aptitförstärkare och motverka illamående av cellgifter? Canabis fungerar bra till mycket inom cancerfältet, men inte fan botar det cancer eller räddar organ som håller på att... 02/05 @FuzioN: 1, Hur vet du vad han testat och inte? 2, Därför att han som den skeptiker han är förlitar sig på människor med faktisk kunskap och inte de självutexaminerade från Google Universitetet. 02/05 största frågan är varför han inte testat canabis olja..... eller någon liknande behandling..... 02/05 Han har själv sagt att han vill absolut ha noll råd från personer på nätet, han tror mer på specialister och inte make-believe. Låter ungefär lika korkat som en person jag såg på facebook som rekommenderade stenålderskost åt en person som gick ut med... 02/05 Väldigt ledsamt detta. Respekten jag har för TB som Youtube-kanal är rätt unik för min del. Han är ärlig och säger saker som behöver sägas om industrin som det kändes som få vågade säga. Det var hög kvalitet rakt igenom och ett viktigt komplement för... 02/05 Att han skrev ett förolämpande inlägg på twitter för nio år sedan väger alltså tyngre än allt annat? Ibland blir jag smått förstummad över hur lättkränkta människor är. 02/05