Dontnod visar upp spelets stridssystem i all sin prakt.

Den femte juni släpps Life is Strange-utvecklarna Dontnod Entertainments ockulta vampyrlir Vampyr till PC, Playstation 4 och Xbox One. Det atmosfäriska actionrollspelet var tänkt att släppas förra året, men förseningar gjorde att vi får vänta till i sommar med att sätta tänderna i ont anande Londonbor. Eller inte. Moraldilemman ska som bekant spela en central roll.

Om nästan precis en (en!) månader smäller det alltså, och tidigare idag lades en ny trailer för Vampyr upp. Fokus ligger på spelets strider och de olika förmågorna som protagonisten Jonathan Reid får tillgång till som argsint blodsugare. Några av spelets olika fiender dyker också upp och allt knyts i vanlig ordning ihop med inslag av spelets handling.

Håller med. Tänker att det påminner om: "Vampire: The Masquerade – Redemption". 04/05 Just striderna har väl varit det folk uppmärksammat som spelets svaga punk, baserat på klippen som finns att se. Förhoppningsvis är spelets övriga delar tillräckligt bra för att rädda ett svajigt stridssystem. 03/05 Kollade på trailern efter jag kommenterade och tycker det var för mycket combat och just den delen såg kanske inte så jättebra ut. Aja, får hoppas att DontNod ror detta i hamn ändå. De andra filmsnuttarna har varit bättre. 03/05 Saknat ett bra vampyrspel men detta såg ju rätt tråkigt ut. Får hoppas combat är en vääääldigt liten del av spelet. Och varför är huvudpersonen av arabisk/mellanöstern härkomst, lite out of place i ett gammaldags London? Och snacka om att sabba stämning... 03/05 Tyvärr är du inte helt ute o cyklar, kanske hade man för höga förhoppningar från första början. 03/05 Är det bara jag eller ser det sämre och sämre ut för varje ny trailer? 03/05 Hade höga förväntningar på detta, speciellt grafiken, men detta gav mig mobilspelsvibbar. Förhoppningsvis är det ett bra spel ändå. 03/05 @CARTMAN: Bah! Skyller på förkylning, fixar. 03/05 Såg ju sådär ut helt ärligt, men Life is Strange är ju nice. Inte säkert att vad de har lyckats åstadkomma där blöder över i Vampyr men men. 03/05 Spelade igenom Life is Strange för 1 månad sen ungefär. Har fortfarande inte återhämtat mig emotionellt ännu, men ja, Dontnod vet verkligen hur man gör mästervärk :) Har höga förhoppningar på Vampyr! 03/05
Skicka en rättelse