Mer cosmetics åt folket!

Destiny 2’s integrerade cosmeticsaffär The Eververse fick en hel del kritik för att vara ett girigt försök att locka spelare att betala med riktiga pengar snarare än att spela för att få belöningar. Det vill däremot Bungie ändra på med sitt nya system kallat Prismatic Matrix.

Kort och gott betyder det att du som spelare nu kommer kunna låsa upp allt fler cosmetics genom att enbart logga in och utnyttja din ”well rested”-bonus.

Varje vecka kommer tio nya items att komma in i rotation med allt ifrån danssteg, sparrows, skepp och dylikt. Systemet kommer inte ersätta det nuvarande, utan snarare agera som ett komplement. Du kan alltså fortfarande låsa upp saker genom Bright Engrams eller med din plånbok.

Expansionen Warmind och säsong 3 med ovanstående förändringar av spelet går live nu 8 maj. Frågan är om det är tillräckligt för att återvända – vad tycker du?

Jag har börjat spela Destiny 2 efter ca 1-2 månaders uppehåll, det är grymt kul och flyter på ordentligt bra. Synd att det fortfarande är gnäll, det finns ju andra spel om det inte duger <3 07/05 Precis som alla säger så är innehållet långt ifrån tillräckligt. Att folk orkat med samma raid de senaste månaderna utan att ha tröttnat har jag svårt att förstå mig på. Men det är klart, har du ett härligt gäng att spela med så kan du nog hålla dig kva... 07/05 Har inte varit i spelet sen sista expansionen. EXTREM besvikelse på den, det var absolut den sämsta kartan jag någonsin sett i hela mitt liv tror jag, ett event, det kunde lika gärna vara ett litet rum som karta och det hade fått samma effekt typ. Story... 07/05 Tycker en del av problemet med serien verkar va att de är kontrakterade att göra ett flertal spel under en period - vad jag förstår. Är det verkligen möjligt att göra det bra, realistiskt? Känns som om Activision och Bungie trampat litet snett från börj... 06/05 @Ankh: Då måste det vara bra pärlor. Jag glömde dessutom två andra konton för spel jag har; Windows och Big FIsh Games. Suck! Det verkar ju även som om Destiny 2 på Humble Monthly kommer lagom lägligt inför släppet av DLC:n i maj. Det går nog mer och... 06/05 Låter väl vettigt - men för alla som har Diablo/Warcraft etc är det no big deal. Men jag håller med om att det vore för jävla bra om man kunde slå ihopa alla istället för att ha så många. Vad det gäller spelet så är det rätt underhållande även om det... 06/05 @Ankh: Det känns som första månaden jag verkligen vill hoppa över (vilket jag just gjorde). Inte nog med att Destiny 2 verkar vara rätt mediokert, det är även exklusivt till ett battle.net konto. Jag tycker det räcker med Steam, Origin, Ubi Play, Gog,... 06/05 Jag är skeptisk med tanke på att Bungie inte ens kunde lära sig av sina misstag från ettan när de utvecklade Destiny 2.. 06/05 Det är inte mängden prylar här som är problemet. Problemet är att får du en exotic något så SKA du ha jobbat för det. Och jobbar du för det som tex raider så SKA du få något extra. Som det var i 1an men förhoppningsvis bättre. Nu är det 💩! För mycket... 05/05 Värt att dra igenom storyn iaf. Värt att spela mer efter den? Not so much.. 05/05
Skicka en rättelse