Sägs göra "en Destiny 2".

Det är bekräftat att Call of Duty: Black Ops 4 utvecklas av Treyarch och släpps den 12 oktober. Utöver detta är mycket höljt i dunkel. 17 maj ska speciellt officiellt visas upp för världen.

Just nu är det mycket tissel och tassel; Black Ops 4 sägs skippa singleplayer och man ska ha satsat betydligt mer resurser på pc-versionen. Nu ryktas det att nämnda pc-version överger Steam för Battle.net. Man ska göra "en Destiny 2", enligt Gaming Intel som visar upp två skärmdumpar.

Bilderna, som du ser ovan, visar den redan omsusade IIII-logotypen på Battle.net och möjligheten att förköpa spelet. Bilderna ska komma från en "källa som har bett om att få bli anonym" och påstås ha tagits från ett Battle.net som ett QA-team använder för att rensa spelet från buggar.

Activisions fulla namn är ju trots allt Activision Blizzard, så skulle detta vara sant vore det knappast en sensation. Att sälja spelet via sin egen kanal är ju dessutom billigare.

@rewoX: du kanske inte ska marknadsföra svartmarknad sida. Shade dealer 08/05 Mycket tråkigt. De kan väl göra som UbiSoft och använda deras egna klient men att stödja länkning till Steam så att vi som vill ha ett samlat spelbibliotek kan köpa i Steam store också utöver de som handlar genom Blizzard. Så jäkla tråkigt alltså. Detta... 08/05 Har överlägset majoriteten av mina spel och alla COD genom Steam, samt vänner så detta var en besvikelse... vill gärna fortsätta samla allt genom Steam så som man gjort i över 10 år 08/05 Jag är för konkurrens, men då kräver det att man precis som till Steam kan köpa spelet någon annan stans för att sedan aktivera det på Battle.Net. Annars resulterar det bara i dyrare spel och nedlåsning till 1 klient. 08/05 ...för dem, inte för oss. Lär ju bli ett 600kr spel och inte är man sugen på att pynta så mycket för ett PC spel. 08/05 Kanske blir en trend nu, va juh inte så svårt att gissa då de i princip la fram detta ett år sedan... https://news.blizzard.com/en-us/blizzard/20839728/destiny-2-coming-to-battle-net "Our focus in terms of supporting non-Blizzard games is solely around... 07/05 Givetvis Steam ogillar activision. Val av platformsläpp påverkar om jag köper spel eller ej. Dock lär jag inte spela nästa cod då jag redan spelat det för 10 år sedan. 07/05 Det kommer väl vara ett överpris på vilket ställe än man köper på 07/05 Battle.net-klienten är ju riktigt bra, ser inga nackdelar med detta. 07/05 Ja det är väl inte förvånade alls, nästan förvånad om dom fortsätter köra på Steam allt för länge. Ett av dom smartaste dragen EA gjort är ju att lyfta bort BF från steam och andra kommer följa, man kan ju bara gissa att inom 5 år så har både Ubisoft... 07/05
Skicka en rättelse