Frestas också av ett gäng nya bilder.

Stay tuned for more Red Dead Redemption 2 info next month including first details about the game’s special editions and more.

Precis så avslutar Rockstar Newswire ett inlägg där man, efter att ha visat ett gäng frestande bilder från Vilda Västern-spelet, säger att Red Dead Redemption 2 kommer att få specialutgåvor. (Japp, plural.) Att AAA-titlar får olika samlarutgåvor är kutym men Rockstar går sin egen väg och släpper ofta sina titlar utan statyetter, DLC-paket och annat. Nu blir det annat ljud i skällan.

Snacket kring Red Dead 2 har gått den senaste veckan efter den nya trailern. Av det korta meddelandet ovan att döma lär vi få anledning att återkomma till spelet också i juni.

Och på tal om ett gäng frestande bilder från Vilda Västern-spelet...

Nej men man är barnslig om man använder argument som antyder att bara småbarn uppskattar samlingsutgåvor av spel. Ex "som bara sockerstinna 12-åringar tycker är ballt. " Vad kul att ni känner er nöjda med basspelet men för de som uppskattar serien mycke... 10/05 @Dunder: Så i den här diskussionstråden om samlarutgåvor får man inte uttrycka sina åsikter om samlarutgåvor, för då är man barnslig? 09/05 I varje tråd om specialutgåvor ska det slängas skit på de som är intresserade och nyfikna av just de som aaaaldrig skulle köpa nåt mera än spelet, precis som 95% av alla andra. Vi fattar nog att alla inte gillar det, men såna meningslösa inlägg tillför... 09/05 Nej, läs om läs rätt, igen. Beteendet, inte åsikten. 09/05 Allt jag vill ha, förutom spelet, är en fysisk karta. Älskar kartor! Jag är som prussiluskan - alldeles kart-tokig :p 08/05 Barnsligt för att man präglas utav en annan åsikt? Dummaste jag hört. :'D Varför kan man inte få kritisera utvecklarnas förbokningserbjudanden som oftast framstår som dåliga cashgrabs? 08/05 Nej, ditt beteende är extremt barnsligt... Läs om, läs rätt. 08/05 En specialutgåva med en RDR cowboy hatt och en flaska virre! :) 08/05 Är det barnsligt att endast bry sig om spelet (som är det viktigaste imo) så är jag gärna barnslig. :) Tycket bara det är ytligt när spelutvecklare försöker locka till förhandsbokningar genom att erbjuda dlc'er med "unika" skins till vapen med mera. Nu... 08/05 Hade velat ha en special edition,, men till PC. Har inget behov av spelet till konsol :/ jaja, jag fortsätter spendera mina pengar på pezen :) 07/05
Skicka en rättelse