"Special Guest Star: Thanos"

Avengers: Infinity War och Fortnite är två riktigt stora grejor just nu och från imorgon och en "begränsad" tid framöver slås de ihop. I praktiken innebär det att ärkeskurken Thanos hälsar på i Fortnite Battle Royale, i en så kallad "Infinity Gauntlet Limited Time Mashup".

Enligt Entertainment Weekly kommer spelarna kunna hitta infinityhandsken på slagfältet och plockar du upp den förvandlas du till – just det – Thanos. Det återstår att se hur länge han blir kvar men gästspelet sker på spelets samtliga format: pc, Playstation 4, Xbox One, Mac och Ios.

The artifact containing all six Infinity Stones — the same one Thanos used to cripple Earth’s Mightiest Heroes on the big screen — will appear on the map. Whomsoever finds and equips it will transform into Thanos himself, wielding all the power that comes with him.

Kommer från en som uppenbart inte har spelat PVE delen (eller spelar, men är för dum för att fatta vad som händer). Varje vecka uppdaterar de spelet. Nya heroes, nya ability's, nya vapen, QoL uppdateringar, nya events etc. Jag har ärligt talat aldrig... 08/05 @Luciphear: Jaja, man förstår iaf att DICE hade fel upplägg. De skulle ha gett ut Battlefront 2 gratis. En sak är säker: gränsen mellan mobilspelen & PC är bruten. Låt det flöda 🙂 08/05 Lär ju ta ett tag eftersom att Epic är helt otroliga på att uppdatera och ordna event i detta spel. Tror faktiskt aldrig jag varit med om något liknande från andra utvecklare. 08/05 Detta kommer bli Najs :). Fortnite har verkligen blivit ett fenomen! 08/05 Det är ju samma sak som Blizzard gör med Overwatch, lite tidsbegränsade nya typer av spellägen... Så håller med dig, förstår inte alls vad som är felet, det förnyar och brukar oftast vara ganska roligt! 08/05 Haha, så bitter utan anledning. Jag skulle tro att Epic har gått ett par dollar plus och är rätt nöjda med spelets utveckling, även om det gick åt ett helt annat håll än var det var tänkt från början. Jag ser det snarare som en bra sak att utvecklarna... 08/05 Håller med! Lite gubbigt att sitta och klaga för sakens skull. ;) 08/05 @Maysay: Vid varje ny patch brukar Fortnite bjuda på ett nytt alternativt spelläge. Tidigare har det varit 50-50, only explosives, osv. Marvel-vanten kommer också att vara ett sådant spelläge. Tillfälligt och högst frivilligt att testa. Förstår inte rik... 08/05 De var poängen från start, ett FTP spel till datorn. Vet inte om de gjort någon riktigt uppdatering till Co-Op-Bygg delen av spelet på ett tag. Battle Royale delen räddade det från en säker död. 08/05 Fortnite börjar kännas som en riktig cash grab. Får se hur länge de kan göra det innan folk tröttnar. 08/05
Skicka en rättelse