Hej igen, ni eminenta läsare tillika spelentusiaster!

För lite drygt en månad sedan lanserade vi "Medlemmarnas recensioner" på FZ och gav er, medlemmarna, medel och utrymme för att skriva era egna spel- och produktomdömen. Förhoppningen då var att detta skulle uppmuntra er att skriva om det som ni bryr er om, och så har fallet också varit!

Vi på redaktionen vill tacka alla som bidragit med texter till vår nya forumdel den här första månaden. Tack! Det har varit ett nöje att läsa era recensioner. Både de som avhandlat stora, aktuella spel och de som riktat stråklastarna mot gamla godingar och små spel som flugit under radarn.

För att fira den första månaden med medlemsrecensioner på FZ kommer här ett axplock av citat från texterna som går att avnjuta i nuläget, tillsammans med deras respektive skribenter:

Nytänk från Obsidian

Han får hjälp av andra att använda sin kropps mest illaluktande tillgång för att ta sig förbi hinder i världen. Såklart talar jag om fisar. De är inte bara till hjälp för att ta sig fram, utan även som förstärkning under spelets turbaserade strider.

@Grukk, South Park: The Stick of Truth – Recension av en oinsatt

Storslaget detaljarbete gör den vilda västern

Känslan man får när man rider på sitt sto är frihet, det känns som att vara i västern. Tittar man mot horisonten så dallrar den av hettan, tittar man mot bergen så är det svagt dimmiga, tittar man upp mot solen blir man bländad, tittar man ned på marken efter att hästen har stannat finns det ett litet rökmoln som sakta avtar tills det stillnar helt.

@Walter S.A. Iego, Call of Juarez: Bound in Blood

Pappasimulator med djup

Att utvecklarna sneglat på The last of us är uppenbart. Kratos kyliga relation till Atreus kan på många sätt liknas vid Joels syn på Ellie i början av deras resa, men precis som i det spelet förändras relationen mellan karaktärerna i God of War.

@Bennii, God of War

Samtliga recensioner går att hitta här!

Återigen: Tack för ert engagemang! Ni gör FZ till en roligare och livligare plats att vara på.

Trevlig spelvecka från oss på redaktionen!