Och då har ännu inte pc-versionen släppts.

Den som kläckte idén "Det vore väl najs med ett Monster Hunter på pc och de kraftfullaste konsolerna!?" kan luta sig förnöjt tillbaka. I en finansrapport (via Wccftech) berättar Capcom att man nu skeppat 7,9 miljoner exemplar av spelet. I rapporten är man knappast återhållsam och kallar PS4- och Xbox One-spelet en "massive, record-setting success".

Pc-versionen? Den släpps till hösten då Capcom ville ge spelet tiden det krävde.

7,9 miljoner skeppade ex är förstås inte detsamma som sålda exemplar. Å andra sidan har Capcom redan slagit fast att det är deras bäst säljande spel genom alla tider, och redan vid fem miljoner skeppade ex var det nytt rekord för den populära serien.

Rätt åt folk som glor på menlösa streams och sedan är "trötta" på spelet utan att ens ha spelat det! Förlorad generation 19/05 @PrinceToadstool: Sen vet vi väl inte hur MHW kommer att se ut på PC, det kan ju bli ögongodis som får oss att tappa hakan:). Ett stort MH till moderna konsoler och PC hade jag nog väntat på i över 10 år, så att det säljer bra förvånar mig inte så mycke... 10/05 Tung snubbe, tung kanal, jag klicka på prenumerera knappen.. 09/05 Fast RD2 släpps ju inte till PC i höst, så det är ju irrelevant för folk som är sugna på att spela MH2. Nånting kommer ju folk vilja spela, så konkurrensen är ju de spel som faktiskt släpps i höst till PC. 09/05 Stämmer säkert om spelet finns tillgängligt när det är aktuellt på Twitch, tror betydligt färre sitter och tänker "Monster Hunter såg bra ut för ett år sedan" när det spelas Red Dead 2 till hösten. :) 09/05 Är det ett bra spel är det garanterat fler som köper det tack vare twitch-exponeringen än som inte gör det som ett resultat av att ha sett för mycket av spelet. Så nä, det är bara ni streamgluttare som "förlorar" på det :) 09/05 300 paket https://www.youtube.com/watch?v=2g3MzAKhiYE 09/05 Hahaha, finns det sånt också, vart är gaming världen på väg. HeartStone är ett kortspel om jag nu vet rätt. Låter spännande... 09/05 @PrinceToadstool: Lathet, enklare att se nån klara spelet än att göra de själv. Knasigaste e när folk streamar när dom öppnar paket i Hearthstone 09/05 Hehe jo jag va sugen i början på att skaffa till pc också men nu i efter hand så tycker jag att runt 530timmar på ps4 får duga för detta spel. Finns liksom annat att göra :D 09/05
Skicka en rättelse