Är det dags att återvända?

Som rubriken säger! Den nya expansionen till Destiny 2 har rullats ut på servrarna. Kenneth, Emil och Sofia sitter redo bakom tangentborden (inte handkontroller, viktigt) med siktet inställt mot Mars.

Det utlovas.. inte mycket egentligen. Pangande, hoppande och Mars kan vi stå bakom. Allt utöver det får bli en bonus. Men, klart du ska hänga med!

Och expansionen börjar med att man får slumpade krimskrams suck. Varför måste dom förstöra för sig själva? 1an hade oftast föremål vapen mm som var förknippade med en faktion eller liknande. Jag vill inte ha ett exotiskt spöke eller skepp som saknar ära... 09/05 Jag har spelat någon timme med, grafiken är på topp och ljudet, bandesignen är vad man kan förvänta sig, men FPS-känslan är alltid bra i Destiny. Annars är det samma upplägg på story och uppdrag, och MP-delen är stundvis riktigt kul. 09/05 Då måste vi vara sjukt nära. Spelade typ 2,5 timme, då med lite levlande för att nå 28 och någon PvP-match. Bra att veta.. :P Överlag dock! En del nya system, ny gear, ranking i Crucible.. Kommer nog plöja på ett tag tills jag tröttnar eller når 385.... 09/05 Jag klarade av storyn på 2 timmar och jag var slö igenom den. Visste dock att detta skulle vara fallet men har inte testat de nya endgame aktiviterna ännu så vi får se. 09/05 Har läst att vissa har klarat ut expansionen från 30 minuter till 2 timmar. Har inte själv ens startat upp spelet eller patchat det. Men känner bara "nej" nu efter jag läst på forumet. Bungie har förlorat allt nu. Att misslyckas på det här sättet är hel... 09/05 Finns inte en chans att jag skulle få för mig att köpa en expansion till destiny 2. Var alldeles för lite innehåll till basspelet för prislappen det hade. 09/05 I och med att jag förbeställde det större paketet fick jag båda expansionerna, dvs, även denna expansion. Var helt säker på att de inte kunde misslyckas med end-game likt första, vilket de gjorde. Det är större chans att jag återvänder till Mass effekt... 08/05 OM "expansionerna" varit gratis hade man kanske funderat på att testa. 08/05 Nej. 08/05
Skicka en rättelse