"Never be the same" är ledordet när Dice drar igång hypen.

Vi vet sedan tidigare att ett nytt Battlefield ska släppas i höst och tittar man på hur Battlefield 1 annonserades är det hög tid att avslöja de första detaljerna kring titeln. Nu är det bekräftat att detta kommer att ske den 23 maj. Datumet, och den kryptiska beskrivningen "Never be the same" hittades efter en rad intrikata pussel i Battlefield 1 där allt från krypton och morse användes, något du kan se i sin helhet i Jackfrags video.

Hästen i rubriksbilden hittades i samband med detta och det är svårt att inte börja spekulera vad den, och ledorden ovan, faktiskt innebär för serien. Det har har såklart spekulerats i att Battlefield följer Call of Duty: WW2 och återvänder till det andra världskriget, där serien började. Det har också snackats om en tredje del i Bad Company-spinoffserien, likaså att battle royale ska vara ett av spellägena.

Vad skulle du helst se? Och skulle det vara tillräckligt för Dice att återskapa 1942 i Frostbite för att göra spelet till en succé?

Tack till Heggiiman för detta #nyhetstips!
@Ender: men du får gärna låtsats som att det var ironi med den länken.. 01/06 @bleken: Well, gjorde mig t o m besväret att göra länken kursiv för att riktigt understryka "internet", men alla uppfattar inte sådant, det är lugnt :) 01/06 @Ender: haha ja vi kan låtsats att det var ironi med den länken.. Men det e bra att du anser att blek inte är en vit färg.. 30/05 Jag ser att du understryker det jag just sa, och det är ju bra. Ledsen att du missade ironin med att presentera en internetlänk som faktabas :) 30/05 Amen herre gud, har ju sagt flera gånger att den är blek, men en blek är mer än vit har jag ju sagt, blek är inte bara vit som du vill få det till. Att där beskrivs andra färger som blek bevisar just det, att blek inte är vit.. Och hästen på bilden är... 28/05 @bleken: Intressant, men du hävdar alltså att hästen på tavlan inte kan vara blek då du tycker att den är vit? Edit: Jag hittade förresten en länk på internet (http://stinamarkan.se/blogg/beauty/beautyskolan/farglara) som förklarar att vitt och svart... 28/05 @Ender: JO vit räknas som en färg tyvärr,, du hare fel där åxå som vanligt... och åter igen.. faktan i citat som handlar om handlar om 4 horsemen of the apocalyse: https://publicdomainreview.org/collections/the-four-horsemen-of-the-apocalypse/ https://s... 26/05 I rest my case :D Så, är vi överens om att ifall man tillsätter mer ljus/vit till en färg så är det därmed en blek version av den ursprungliga färgen? Vad händer då när man bleker något till 100%? Jag skulle säga att det inte finns någonting kvar alls... 26/05 @Ender: Faktan i citatet är att den bleke hästen inte är vit utan den är gul/grön.. Faktan på tavlan säger att den bleke hästen där är vit... Och seriöst!! BLEK ÄR INTE EN VIT FÄRG.. Vit färg är en blek färg ja men blek är fortfarande inte en vit färg,... 25/05 @bleken: Behöver inte läsa boken för att nå den slutsatsen. Folk har spoilat delar av innehållet och jag kunde bilda mig en uppfattning utifrån det. Jag tror varken att citatet består av särskilt mycket fakta eller att hästen på tavlan inte kan beskriva... 25/05
Skicka en rättelse