"Never be the same" är ledordet när Dice drar igång hypen.

Vi vet sedan tidigare att ett nytt Battlefield ska släppas i höst och tittar man på hur Battlefield 1 annonserades är det hög tid att avslöja de första detaljerna kring titeln. Nu är det bekräftat att detta kommer att ske den 23 maj. Datumet, och den kryptiska beskrivningen "Never be the same" hittades efter en rad intrikata pussel i Battlefield 1 där allt från krypton och morse användes, något du kan se i sin helhet i Jackfrags video.

Hästen i rubriksbilden hittades i samband med detta och det är svårt att inte börja spekulera vad den, och ledorden ovan, faktiskt innebär för serien. Det har har såklart spekulerats i att Battlefield följer Call of Duty: WW2 och återvänder till det andra världskriget, där serien började. Det har också snackats om en tredje del i Bad Company-spinoffserien, likaså att battle royale ska vara ett av spellägena.

Vad skulle du helst se? Och skulle det vara tillräckligt för Dice att återskapa 1942 i Frostbite för att göra spelet till en succé?

Tack till Heggiiman för detta #nyhetstips!
alltså herre gud!!! hella hans citat handlar om just 4 horsemen of the apocalypse, det är taget ur bibeln från just det... och ja definitionen av vit är väldigt lös.. men Blek är det samma för om du läser i den egna länken du gav om just blek så står... 13/05 Ja, skämtar inte du också? Oj. Jag har aldrig nämnt apokalypsens fyra ryttare, det var du som började dilla om dem. Definitionen av "vit" är lite lös då det finns olika grader av vit, vitaktig, mjölkvit...t o m Stockholmsvit, ungefär som med blek. Du... 13/05 @Ender: HAHAHAHA silket skämt alltså, 1: sidan du visade gav fler färger än vit på blek som bevisar att jag har rätt att blek inte är vit.. 2: Pale rider med Clintan är en western film och inget med 4 horsemen of the apocalypse, så det e ju bara ett skä... 13/05 https://www.synonymer.se/sv-syn/blek Pale Rider är en film med Clint Eastwood och går knappast att beskriva som gul/grön 13/05 Detta roliga mode att gnälla på spelen som säljer mest :P om det inte är battlefield så är det cod. Första och enda spel jag köp efter BF 2 är BF 3. Sen har jag inte köpt något mer spel från EA. Körde BF 1 betan, även hardline. Men inte köpt något spel... 13/05 Battlefield bad company 3 väntar jag på <3 13/05 @Ender: nej vit är inte definitionen på blek.. Och igen.. Pale rider är inte vit utan blek gul/grön.. Den som har vit häst av four horsemen är den första Conquest/Victory.. 12/05 @bleken: Vit är ju själva definitionen av blek. Det blir liksom inte blekare än så 12/05 BF1 var det bästa Battlefield hittills så det ser lovande ut för nästa spel i serien. Hoppas innerligt på WW2, är så less på alla "modern warfare" spel. 12/05 Hypen är låg efter det katastrofala misslyckande som var Bf1. Tänkte säga att det som kom innan, BF4, var det bästa som gjorts så det finns hopp, men sedan kom jag ihåg "Hardline" som faktiskt var efter, även det skräp. 11/05
Skicka en rättelse