Visar hur spelet börjar.

Den amerikanska speltidningen Game Informer har fått lägga vantarna på en tidig version av det kommande PlayStation 4-spelet Days Gone.

De har nu också lagt upp hela 52 minuter med gameplay från spelet som du kan kolla in i klippet ovan. Det visar spelets början så vill du inte bli spoilad kanske du ska låta bli att titta på klippet.

Det är fortfarande oklart exakt när Days Gone kommer släppas men någon gång under början av nästa år ska det hända.

Som om man skulle titta på typ 30min av en biofilm på nån random hemsida innan man ser den på bio? Nein thanx 19/05 Sött att du tror att det inte blir det. 18/05 Tills du visat exempel på spel som är som du påstår, snyggare efter release, är det bara ett tomt påstående från din sida. Hur svårt kan det vara att hitta två screenshots eller videos, om det stämmer? Den enda som betett sig dåligt är du, som kallar... 18/05 Sluta böla och följ ditt eget råd. Kollade om du hade en förklarlig orsak till ditt missförstånd, en vänlig chans att backa när du gjort bort dig. Snäll som jag är uppdaterade jag dig ändå om läget, så nu vet du hur Sony jobbar internt med sina studios.... 18/05 Ge dig inte in i en diskussion om du inte tänkt diskutera. Tills du presenterat bevis för ditt påstående är det bara just ett påstående, oavsett om det stämmer. 18/05 Men då gör jag som du då och tycker du är gullig som tror att en alpha inte blir bättre trots Sonys renommé i frågan, vilken inte är det minsta subjektiv, det är kända fakta. Sen att du bevisligen är helt oinsatt rör mig inte ryggen, vill du googla hist... 17/05 Det är ju exakt därför att det inte är något subjektivt som du ska hosta fram källor till ditt påstående! Du framställer det som fakta (utan konkreta bevis). Det jag uttryckte var enbart min åsikt baserat på empiri, och en åsikt behöver det aldrig finna... 17/05 Trollar du bara eller är du dum på riktigt? Finns inget subjektivt med min text och det var du som påstog att en alpha inte kommer bli snyggare. Men om du bara är här och pissar så tänker jag inte lägga någon vikt vid vad du säger i framtiden. 16/05 Det är ju du som kommer med ett påstående, inte jag, så fram med bildbevis! 16/05 Bend är med i SIE Worldwide Studios och får då hjälp med slutpoleringen (av bl a Team ICE), vilka är topp of the line när det kommer till optimering för konsoler. Varje AAA-titel släppt av Sonys egna studios har blivit snyggare från alpha till det att... 16/05
Skicka en rättelse