The Hungering Deep är den första av sex innehållsuppdateringar under 2018.

Piratspelet Sea of Thieves får en större innehållsuppdatering nu i maj. The Hungering Deep är den första av totalt sex stycken miniexpansioner som kommer att släppas under 2018, varav två släpps nu i sommar. Rent innehållsmässigt kommer vi att få se ett nytt skepp, en ny del av kartan och fler fiender i den inledande vågen.

The Hungering Deep kommer utöver spelmekaniska förbättringar även att innehålla en ny bossfiende som piratbesättningar kommer att hitta och besegra som en del av ett särskilt evenemang i spelet. I videon nedan kan du höra mer om utvecklarnas planer för spelets framtid och vad dessa nya uppdateringar kommer att göra för att förlänga spelets livslängd.

Vi har ännu inget konkret släppdatum för The Hungering Deep, men vi kan nog räkna kallt med att veckan inleds med en ny trailer följt av ett mer konkret datum.

@Pa-pa-pastorn: Bra skrivet.....fantastiskt kul att spela fortfarande o jag har passerat 100h för länge sedan. Men gnällare kommer gnälla ...... 15/05 Så ännu inte tillräckligt med content. Blir nog att göra som så många andra... Vänta tills alla dessa 6 expansioner är släppta före man ens överväger att testa igen. 14/05 Okej givet den lilla mängden content i uppdateringen. Så om ett år ungefär är det värt att spana in spelet igen då. 14/05 Som @fururi skrev så gav de aldrig ett datum utan det ska komma nu i veckan tillsammans med en trailer. Däremot kommer det att komma en patch nu med lite uppdateringar och möjligheten för privata grupper så att man kan hålla platser till när folk kommer... 14/05 Tanken är att de kontinuerligt ska släppa innehåll till spelet och allt nytt ska vara helt gratis för de som äger spelet så man kommer inte att splittra communityn. Som jag har förstått det är spelet byggt för att just kunna lägga till nytt innehåll och... 14/05 Måste de släppa sex stycken expansioner för att få liv i grundspelet... Känner mig nästan avundsjuk på de personer som kan ha roligt i detta spel :) Tyckte iden var så otroligt intressant, men landade nästan lika platt som No Man Sky. 14/05 Spelet i sig är kul, så ser framemot denna patch, dock inte många rätt i artikeln eller rubriken. Vi har inget datum för patch, DOCK skall det släppas en video och releasedatum denna vecka (tidigare har dom lovat under Maj månad att Hungering deeps skal... 14/05 Jag känner mig nästan dum som haft SoT-kul i 100 timmar å nog kan klämma ut 50 timmar till, helt utan nytt innehåll. Är nog i minoritet här :) Det är så sjukt mys-kul spel å det man kan köpa ingame har till min förvåning räckt som motivation att spela... 14/05 @Ahris: Har du kollat igenom den själv? Vart i klippet säger de att expansionen släpps nästa vecka? @4:46 säger han att de kommer släppa en trailer och datumet till expansionen, inget annat. 13/05 Jag tycker att utvecklarens egna dev update-videos är en tillräckligt säker källa, eller? Den tar i det här fallet upp halva artikelutrymmet. :P 13/05
Skicka en rättelse