Med... Milla Jovovich!

Det senaste Monster Hunter har blivit en stor succé även utanför Japan, där serien traditionellt sett varit stark, och nu är det bekräftat att Paul WS Andersson ska göra film på varumärket. Han har sedan tidigare gjort Resident Evil till spexiga actionrullar med Milla Jovovich i huvudrollen och hon kommer även fronta monsterjakten.

Enligt Variety har filmen en budget på drygt 500 miljoner, nästan dubbelt så mycket som den första Resident Evil-filmatiseringen, och produktionen ska dra igång i september i Sydafrika. Specialeffekterna görs även de av samma studio som Resident Evil och med tanke på att filmen borde innehålla ett och annat fantasifullt djur lär det bli ganska många scener med cgi.

Hade för mig den kom från kina (eller ja utspela sig), har för mig när jag sökte efter dessa typer av filmer. Påstods det utspela sig i kina, men förstår konceptet bättre om det är japan som är skådeplatsen (har ju rätt märkliga och töntiga tv shower... 15/05 "Andersson"? Njae... (https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_W._S._Anderson) ;-) 15/05 Det är ju han som har regisserat SOLDIER, djävligt härlig film. 15/05 Mina tankar går till stunttjejen Olivia Jackson som nästan dog och förlorade sin arm under filminspelningen till Resident Evil: The Final Chapter tack vare en kamera kran som inte fungerade som den skulle. https://www.instagram.com/p/BISTAIzB6of/?taken-... 14/05 Tänkte spontant Uwe Boll när jag såg rubriken men Paul WS Anderson är ju lika kass han. Det skulle bli en bättre film om man tog budgetens femhundra miljoner och eldade upp dem i en youtube-video. 14/05 @Zainter: det är en japansk film från 2000 med the one and only Takeshi Kitano som heter Battle Royale 14/05 Och där pajar vi helt iden för att det skulle ha kunnat blevat en bra film....... ;( 14/05 @tricky: Det vet jag faktiskt inte ! har bara väldigt vaga minnen från filmen! men kan säkert stämma =) 14/05 Dags för Paul WS Andersson och Milla Jovovich att sprida mer förödelse och vidrigheter alltså. Vilken spelserie hade de tänkt dra ner i smutsen efter Monster Hunter då? 14/05 Tror nog det går alldeles utmärkt även om Hunger Games och The Maze finns. Svårt att kanske konkurrera med Hunger Games när det gäller budget och rollista dock evenvtuellt :) Japansk är den väl? Det var den filmen jag syftade till. Kom väl tidigt 2000... 14/05
Skicka en rättelse