Äventyra på natten, driv butik på dagen.

Minns du Recettear? Rollspelshybriden som för åtta år sedan kammade hem högsta FZ-betyg möjliga? Moonlighter har ett liknande upplägg; Om dagen driver du din pixelperfekta butik, och på nätterna betar du av monsterstinna grottor i jakten på ny loot att kränga.

Det bästa? Spelet släpps redan den 29 maj till pc (GOG, Steam, m.fl.), Playstation 4 och Xbox One. Det släpps även till Switch, men på ett senare ännu ej spikat datum. Alla ska med... till slut!

Four platforms, one adventure! Because we love you all the same.

Den nya trailern, med svårslagna titeln "Super Official Comparison Trailer" ställer just de olika formaten mot varandra på ett fördömligt sätt fler utvecklare bör apa efter. Är det 29 maj snart?

Japp, det är ju nästan så att man går för att stänga av kramen irl! 16/05 Realtids vattensimulationen är ju helt sjuk, blir ett köp bara för att få uppleva den 16/05 @NordhNet: Aha ja jag borde förstått poängen :) Då var det lite roligare Edit: Okej kollat mer av trailern nu och dåligt av mig att döma trailern av det lilla jag såg första gången då de uppenbart driver med dessa jämförelsevideos för grafikkåta. 16/05 Det är lite det som är grejen. Man skriver för att visa att man inte konstant behöver kriga om vilken platform som är ”bäst” :) För övrigt: Gief gaim now plox 16/05 @Jokkepalm: Det är ju ett val, tycker bara att det ofta ser ganska fult ut haha, det är ju en art style många väljer för att det är typ gulligt. 16/05 Det är pixelgrafikens svar på gubbe som är 20 pixlar hög och sedd ifrån en isometriskt vy. De kanske ses ifrån 75-80 graders lutning, vilket kan göra att representationen av gubbarna får dem att se bredare och kortare ut, än vad de egentligen är. Det... 15/05 Orkade inte kolla särskillt långt men varför la trailern så mycket vikt på att det, ett 2dspel med rätt enkel grafik, ser likadant ut på alla platformar som om någon förväntat sig något annat? 15/05 Vem minns inte den banbrytande klassikern Recettear! Capitalism ho! Moonlighter ska testas! 15/05 Varför är det så stort glapp mellan ögonen i många sådana här spel? Är det från Zelda? 15/05 Håller med Fredrik, det ser faktiskt riktigt mysigt ut. =) 15/05
Skicka en rättelse