Finputs flyttar fram höstens tänkta premiär.

Det blir inget Metro Exodus i höst, meddelar Deep Silver och 4A Games. Premiären skjuts fram till första kvartalet 2019, detta för att det krävs mer tid att göra det spel man vill och ett som lever upp till fansens krav, säger man och tillägger att utvecklingen trots allt går bra.

Som plåster på såren lovar man att visa gameplay från helt nya spelmiljöer under E3-mässan i juni. FZ kommer avlägga en purfärsk rapport om Metro Exodus senast då – stay tuned!

Precis ^^ men folk på såna här internet forum har stora trutar och skrävlar mycket. De har ingen aning om hur man gör spel. Bra input, får se om de tystas eller ska käbbla mer. 20/05 Kaxig på nätet much? 19/05 Vi bryr oss om ditt tålamod. Fniss 19/05 Sluta ge oss datum om ni ändå inte kan hålla de.. Visa bara ett datum om ni är 100% säkra att det kan bli klart tills dess. Är så många spel som flyttas fram bara för att man velat få upp hype, men det hela slutar med att hypen dör ut och ens tålamod.. 16/05 Du är tom snäll i det du skriver, kodning är en sak advancerad kodning och förändring i låt oss säga motorn eller skript som medför skitmycket kod måste skrivas om är oftast det som skapar problem för det ska moderniseras att spel försenas är vanligt... 16/05 Bra skit helt rätt beslut om dom känner så, halvdant skit pga aktieinnehavare m.m är aldrig ett bra resultat det har vi alla sett vad som hänt genom åren! 16/05 Hm då kanske man hinner beta av föregångarna i backloggen... 16/05 @Myran22: det säger jag inte heller. Men jag vill mena att vi borde ha lärt oss att ta en uppskattad release "Q4 2018" (som dessutom gjordes i slutet av 2017) som just en uppskattning, och inte bli upprörda eller förvånade när det ändras. Men överlag... 16/05 @Tomas Helenius: Det håller inte riktigt att säga att konsumenterna ska hållas skyldiga för utgivarnas felaktiga information bara för att det sker ofta. Det låter lite som argumenten som florerade efter releasen av No Man's Sky, då vissa hävdade att kon... 16/05 Jodå, jag vet precis vad jag pratar om. Du verkar dock ha förkärlek för att lista en massa saker som inte på något sätt styrker din tes (snarare raka motsatsen). Förklara varför man skulle behöva ha ett utannonserat lanseringsdatum som kanske inte komme... 16/05
Skicka en rättelse