UPPDATERING:
Nu har Ubisoft även släppte en liten teaser för den andra karaktären som kommer med Para Bellum. Han heter Maestro och exakt vad han kan göra är oklart men han beskrivs som någon som kan blockera nyckelplatser.

-----------------------------

Ubisoft presenterade i veckan två nya grejer för kommande Operation Para Bellum till Rainbow Six Siege. De visade bland annat den nya kartan The Villa som ser riktigt spännande ut. Nedan kan du kolla in kartan samt höra när YouTube-profilen iceycat25 pratar lite om kartan utifrån det som visades i trailern.

Jag tycker själv att de två senaste banorna som Ubisoft släppt till spelet inte varit allt för roliga. Mycket för att de var lite för röriga och stora. Men The Villa ser ut att gå tillbaka till en lite mer enkel design vilket jag gillar.

I veckan så presenterade de också en av de nya karaktärerna. Hon heter Alibi och hennes specialförmåga ser ut att vara att hon kan skapa hologram av sig själv för att förvirra motståndarna. Alibi är en försvarare och hela hennes biografi kan du läsa här.

En full avtäckning av Operation Para Bellum kommer ske under Pro League-finalerna denna helg.

Som vi tidigare rapporterat så kommer Para Bellum också medföra en så kallad ban phase där lag kan blockera motståndarlaget att välja vissa karaktärer.

På tal om Rainbow Six Siege så kommer spelet hålla en sådan där gratishelg denna helg. Redan från och med i morgon kommer folk kunna spela spelet helt utan extra kostnad på konsolerna samt Windows.

Det kommer hållas öppet fram til den 20 maj så se till att få in lite speltid denna helg om du är sugen på att prova det. Allt du åstadkommer i denna gratisversion kommer följa med till det fullständiga spelet om du nu bestämmer dig för att köpa det. Priset på spelet kommer också vara nedsatt fram till den 28 maj om du nu vill fynda lite.