Vi får se mer den 23 maj.

I dag meddelade DICE att de håller på och utveckla Battlefield V och att de kommer visa upp spelet för allmänheten den 23 maj. Oväntat nog så kommer detta offentliggörande presenteras av den sydafrikanska komikern Trevor Noah och det kommer hända klockan 22:00 den 23 maj. Detta jippo kommer kunna beskådas på YouTube, Twitch, Mixer och på Battlefield.com.

På redaktionen går det delade meningar om V:et i titeln ska representera "V for victory", en klassisk andra världskrigsgrej, eller om det helt enkelt bara är den romerska siffran för fem.

Yes. Ingen som helst respons från någon, folk fortsätter gissa vad V står för :P 19/05 Tänkte på det också, och fattade inte hur det kunde passera redaktionen (och communityt) obemärkt. 19/05 Korrekta? Korrekta?? Hästarna i BF1 är ett skämt och var det redan i betan. Visst är inte 100% realism önskvärt, men att en häst kan ta 30-40 skott innan den kollapsar är bara skrattretande. Du sitter säkrare på en häst än i ett flygplan i "BF1" 19/05 Rising Storm 2 : Vietnam? :) Helt ok! 18/05 Dock så har domänen och Live-sändningen en fema, istället för V. https://www.battlefield.com/games/battlefield-5 https://www.youtube.com/watch?v=Yg5AOmEv6tQ 17/05 Men alltså. Dom har alltså "offentliggjort" endast namnet. Att det kommer ett nytt spel i serien, hur förvånande är det på en skala? Jag fattar inte detta, borde inte "offentliggör" innebära att man presenterar allt om spelet, var det utspelar sig, hand... 17/05 Tror det blir ett lite mer "lektfullt" battlefield som är inspirerat av rådande succéer som pubg och fortnite. 17/05 Jag vill ha Bad Company 3 med extremt mycket destruction och möjlighet till att bygga bunkrar med mera för att försvara områden. 17/05 Kanske :P. Men kollar man vad Bf3, Bf4 och bf1 har för bakgrunder så passar bakgrunden in i spelets miljöer. Den här bakgrunden har en ljusare blå, liten himmel blå, som kanske pekar åt något "varmt", eventuellt kanske the pacific, mycket vatten. Oavset... 17/05 Man kan ju hoppas på Vietnam, det var ett tag sedan ett bra sådant spel kom. 17/05
Skicka en rättelse