Med fem år på nacken fortsätter Rockstars skurklir sälja bättre än många nya spel.

Så sent som i början av april rapporterade vi att GTA V sålt 10 miljoner exemplar bara på Steam och att spelet passerat 90 miljoner på alla plattformar. I samband med att Take-Two presenterade det senaste kvartalets intäkter avslöjade de att den siffran nu stigit till 95 miljoner. Rockstars fem år gamla spel har alltså sålts i fler exemplar de senaste veckorna än många nya spel.

Det cementerar GTA V:s tredjeplats över tidernas mest sålda spel, en lista där Minecraft har en andraplats med 144 miljoner exemplar och som faktiskt har chans att utmana den eviga ettan Tetris som sammantaget sålts i 170 miljoner exemplar.

Har haft ps4 nu ett tag och visst känns det när man går till 30 fps men för vissa spel spelar det ingen roll för mig. Ska bara köra singelplayer så för min del blir det nog pc :) 17/05 Jo, det är helt ok! :) Har också en dualshock handkontroll. 17/05 Beror på vad du har för dator men helst dator versionen. https://www.youtube.com/watch?v=AxzCRlH3BOw 30 FPS är väl Imponerande för ett PS4 spel men det krävs inte en superdator för att ge dig en bättre upplevelse. 17/05 Vart står det? 17/05 Jag tror att en stor andel av sales kan ha med det å göra. Jag personligen köpte mitt första GTA 5 på PS4, sedan köpte jag det igen till PC när det väl kom ut och även om man föredrar spel på PC så tror jag inte att många PC-spelare väljer att köpa spel... 17/05 Beror på vad du har för dator också. Har du en värsting skulle jag lätt köpa spelet till Steam då du kan kräma ur riktigt fin grafik. Kör med en DualShock 4 handkontroll i kopplad som jag använder när jag kör bil och så köra jag mus & tangentbord när... 17/05 @DitroX: Tack ! :) 17/05 Spelet är ju anpassad för konsol, dock är PC versionen helt ok enligt mig. Men om du är van vid liknande spel till PS4 skulle jag rekommendera det, annars kör PC. 17/05 Har inte ens spelat detta förut men funderar på att just för singelplayer. Frågan är: Till pc eller ps4? 17/05 Var det all försäljning dock? Har för mig att siffrorna som visades tidigare gällde fysiska utgåvan, men kanske minns fel. Dock inte förvånad, det var ju den sista versionen som släpptes och folk överlag runt om i världen har nog inte en tillräckligt... 17/05
Skicka en rättelse