För en vecka sedan började diskussionen gå varm, då vi uppmanade er FZ-besökare att kora vilket spel som egentligen är det bästa i serien. En omöjlig uppgift kan tyckas; vi har alla olika minnen och referensramar. Det som var lysande då, kanske bara är habilt idag. Eller så tycker man att just det där spelet var fullkomligt nyskapande, och att allt som kom efter bara är kopior.

Men, vi kastade ut en omröstning, och gav det ett försök. En omröstning är såklart inget objektivt facit, och att just ditt favoritspel inte vann, betyder inte att inte DU tycker att det är bäst.

Till slut står det hur som helst klart, och resultatet är lika överraskande som tydligt: Bad Company 2 är det bästa Battlefield-spelet, enligt en majoritet läsare. I skrivande stund har 908 medlemmar röstat, och hela 29% lade sin röst på just BC2.

Hela listan, 10:00, 18 maj.

Klicka för mer information

På en rätt säker andraplats hamnade fina Battlefield 2 med 22% av rösterna. BF 1942, urmodern, säkrar tredjeplatsen men följs hack i häl av Battlefield 3 och 4. Minst omtyckt är, rätt givet, Battlefield Online, som ju utvecklades av den koreanska spelstudion Neowiz Games.

Grattis, Bad Company 2! Nu inväntar vi avtäckandet av Battlefield V, 23 maj. Vi kommer att hårdtäcka avslöjandet.

Youtubern Bluedrake42 sammanfattar vad en del säkert känner om spelet.

Vi recenserade Bad Company 2
Battlefield V officiellt offentliggjort