The Crew 2 också på tapeten.

En rapport för sifferknaprare, släppt av Ubisoft, visar att uppföljaren till svenska Massives The Division 2 kommer att släppas i företagets räkenskapsår 2018-2019. Vissa företags räkneskapsår, inklusive Ubisofts, slutar i april, vilket innebär att mars 2019 är sista månad för release.

Originalet mottog blandad kritik när det släpptes, men utvecklarna har oförtutet jobbat med att förbättra titeln. Så sent som i april släpptes en rejäl uppdatering. FZ-medlemmen Almblad skapade tidigare år en rejält matig forumtråd, som går igenom vad du kan förvänta dig av spelet om du hoppar in i det idag.

Ubisoft skriver också att The Crew 2 kommer att släppas inom samma tidsperiod, och att man också planerar att ge ut en “icke utannonserade franchise-titel”.

Vi hoppas få veta mer om företags planer på dess presskonferens under E3. Häng med oss i vår bevakning av mässan, på hemmaplan och direkt från LA. 9 juni drar presskonferenserna igång!

almblads The Division-tråd
Vår recension av originalet

Trevligt. Får ta mig an första snart och köra klart storyn. Har knappt rört övriga delar i spelet. 19/05 Mer Survival!! Älskar konceptet med att slängas ut lite random på en karta utan gear och sedan få hamstra till sig saker medan man kämpar mot en helikopter som kan ta en till säkerhet.. (Oh wait, det låter ju nästan som ett annat spel, kan bara inte kom... 18/05 Håller med dig genomspelningen första gången vart sjukt rolig vart perfekt mix utav sp och mp spel. och sedan endgame mp, precis som ett mmo ska vara problemet jag hade vart att jag ville ha lite mer sci-fi eller något zombies ja jag vet det är så orgin... 18/05 Måste det vara Manhattan only dock? Som du säger så gjorde dom ett bra jobb med att få gatorna unika, men personligen tyckte jag det var för tråkigt. Division 2 borde bjuda på resten utav New York, eller en helt annan stad. 18/05 @Gen: var ju verkligen fina, olika ställen, trista var att man besökte dem 300 gånger i varje hus, till sist klarade man incursion med förbundna ögon då man visste hela tiden var motståndarna kom ifrån. det trista var att när man hade en trevlig snubbe,... 18/05 Jag älskade att levla upp min första gubbe till lvl 30. Vilken fröjd det var! Bra story, supervackra miljöer och bra gameplay. Endgame var nog inte riktigt i min smak förutom Underground som var kul ett tag. Survival var snyggt men inte min grej. Den... 18/05 Agree. En mer öppen värld och lite variation i miljön, lite natur, och en lite tyngre combat känsla, där lite mer realism inte skulle skada, och kanske fordon i en liten mindre skala? Division har absolut sin egen grej, men man gör inte så mycket annat... 18/05 det jag tröttnade på i the division var att så fort man fick ihop en gear som var anständig kom en uppdatering som gjorde den värdelös. hopplöst grindande, slutade med att jag tröttnade helt på det. nu ser jag fram emot tvåan och gärna större värld än... 18/05 The Crew 2 släpps ju om en dryg månad så det är väl ganska självklart att det släpps detta räkenskapsåret? 18/05 Första genomspelningen av The Division var gemytlig! Jag har haft tillräckligt många timmars nöje för att känna att pengarna var väl investerade, även om det var långt ifrån att leva upp till den hajp man hade byggt upp. Jag önskar bara det hade varit... 18/05
Skicka en rättelse